AUTHENTICITY

Welke vrouw zou je zijn, als jij jezelf bevrijdt van alles wat niet écht jij is? Als je het masculiene leiderschapsharnas van je afschud, een stereotype vrouw-beeld naast je neerlegt en bóven je eigen inner critic uitstijgt? 

Wat voor een leider zou je dan zijn? Dat is wat je ontdekt in The Women’s Leadership Program – het meest transformerende leiderschapsprogramma voor vrouwen wat er bestaat. Terug naar de essentie van wie je werkelijk ben.

A woman whose présence inspires change.  

 

PRÉSENCE

Vrijwel elke gedreven vrouw die ik tegenkom, voelt de roep om gebalanceerde besluiten te nemen. Holistische doelstellingen te verwoorden. Duurzame businessmodellen te ontwikkelen. En zingeving te brengen in haar werkomgeving. Maar wat ook werkelijkheid is, is dat 70% van ons – goed opgeleide, succesvolle vrouwen – last heeft van het imposter-syndrome. En daarmee het gevoel heeft nooit goed genoeg te zijn voor de rol. En dus… eerst maar weer een vakinhoudelijke opleiding erbij, of een tweede masters-titel, en nét nog wat meer ervaring in die ene baan opdoen voordat ik de stap zet. 

De stap naar meer invloed, meer zeggenschap, meer verantwoordelijkheid, meer zichtbaarheid.  Meer leider. Maar dat knagende gevoel van ‘ben ik wel goed genoeg, ervaren genoeg, bekwaam genoeg, zakelijk genoeg, visionair genoeg’ ontgroei je niet vanzelf. Je ontgroeit het door de reis naar binnen te maken. Naar de kern van wie je bent. Als vrouw. En als leider. Door jezelf te wortelen in eigenwaarde.

Want hoe kunnen we ooit een krachtige, inspirerende persoonlijkheid zijn, zonder een diepe waardering voor wie we zijn als vrouw? 

Het omarmen van jouw 'whole being' en dus ook je identiteit als vrouw

vormt de basis van een krachtige, inspirerende persoonlijkheid.

COACHING METHOD

Daartoe heb ik mijn eigen coachingsmethodiek ontwikkeld. De Journey to Wholeness®, een innerlijke reis voor jou als vrouw om je te helpen jouw vrouwelijke krachten te omarmen en in te zetten in je leiderschap. Ik noem het wholeness, omdat het zowel over het begrijpen en bevrijden van je geest, je lichaam en je ziel gaat. Wil je je kracht bevrijden, dan moet je eerst begrijpen wat deze onderdrukt. Welke (onnatuurlijke) aanpassingsstrategieën je in de loop van je carrière eigen hebt gemaakt. En bovenal: hoe killing deze zijn voor je authenticiteit. ‘Je mannetje staan’ en jezelf verharden en moeilijk in contact staan met je gevoel. Of onder het mom van het ‘ideale meisje’ eenieder pleasen en jezelf compleet wegcijferen. Meer dan vaak zijn dit soort strategieën een vorm van zelfverloochening. Met als gevolg dat je jezelf op een gegeven moment nep gaat voelen, of uit balans, niet meer de stralende vrouw die je ooit was. Eigenlijk een beetje zoekende naar wie je in essentie ook alweer bent. 

Maar ze zit er nog, die stralende vrouw. Die Femme Inspiratrice! Met het verlangen om het verschil te maken. Dus laten we samen beginnen aan jouw eigen Journey to Wholeness. 

Zodat jij als leider weer kan stralen. 

RESULTS: TOGETHER WE RISE

Video afspelen

game changer

Voel jij een verlangen om een game changer te zijn? Een leider die:

• liefde geeft én daadkracht toont;

• zingeving brengt én er doelen op formuleert;

• haar ambitie én intelligentie inzet om idealen waar te maken. 

Dan weet ik zeker dat jij je thuis voelt in de cirkel van vrouwelijke leiders die zich aangetrokken voelt tot The Women’s Leadership Program.

Wil je jouw verlangens en leiderschapsuitdagingen met mij delen? Ik luister met heel mijn hart en ziel naar jouw verhaal. Plan vrijblijvend een adviesgesprek met me in om een gevoel bij mij te krijgen. Als je wilt kan ik je dan ook alles vertellen over het programma en kunnen we samen ontdekken of The Women’s Leadership Program jou verder gaat helpen bij je leiderschapsuitdaging.

A desire to lead and inspire change.

We delen niet alleen het verlangen naar een betere wereld. We delen de gave om deze te scheppen.

Women's Leadership Program Carla Clarissa - ervaringen
Video afspelen
Wat ik wil voorleven
“Alles wat ik nodig heb om een krachtig leider te zijn zit in me, wat een realisatie! Met zelfvertrouwen zet ik mijn kracht nu niet alleen in voor anderen, maar juist ook voor mezelf. Dit maakt me als leider nog meer daadkrachtig en zichtbaar. Een prachtige transformatie die zowel zakelijk als privé impact heeft.

– Marjon Veenendaal, Programmamanager Alliander
Impact & synergie
“De impact en synergie die mijn kalmte en doordachtzaamheid opleveren in een team vol met extraverte leiders; ik zie nu pas écht hoeveel toegevoegde waarde ik met me mee breng in mijn leiderschap.”

– Ankie Balgit, PMO Lead Future Credit Landscape, ABN AMRO
Mijn waarde
“Ik heb geleerd niet alleen van waarde te zijn door de dingen die ik doe, maar juist ook door mijn ‘zijn’ en de ruimte die ik schep.

– Maria van Boxtel, Change Manager, De Volksbank
Mind, Body & Soul
“Van alle leiderschapsprogramma's die ik heb gevolg is er geen eentje zoals de Journey to Wholeness. Hier ontdekte ik, maar bovenal zo sterk gevóeld hoe belangrijk de connectie tussen Mind, Body en Soul is. En welke krachtige leider er naar voren komt als ik mijn héle ik inbreng.”

– Marjolein Bot, Lead Energy, Amsterdam Economic Board
Stralende leider
“Ik ben veel meer in balans, minder jachtig en kan beter omgaan met de emoties van mijzelf en van anderen. Ik kan nu echt genieten van het werk wat ik doe.”

– Carina Krastel-Hoek, Director Business Guidance TenneT
Leiderschaps-stijl
"Ik ervaarde het als een uitdaging om in een mannelijke omgeving niet een ander type leider te worden. Nu lukt het me om te staan voor de tough decisions die ik maak en tegelijkertijd mijn vrouwelijke energie te brengen. Dat doet recht aan wie ik ben."

– Johanna Meijer-Wolfbauer, Global HR Director FrieslandCampina Professional

Praktische informatie

Meer weten over de programma structuur, wanneer het eerstvolgende programma weer start, en de locatie van de live-sessies?