individuele coaching

Zoek je ruimte om te reflecteren op je rol, visie of leiderschapsstijl? De rust om je te bezinnen op een volgende stap binnen of juist buiten de organisatie? Of wil je groeien als change leader en je invloed vergroten? Dat is precies waar de executive coaches van Carla Clarissa je bij kunnen helpen.

CHANGE

Want je voelt het aan alles. Je bent toe aan een volgende fase in je leiderschap. Aan het vormen van een vernieuwde visie. Aan een ándere manier van veranderingen leiden en je omgeving inspireren. Een eígen manier. Dat is waar onze coachingssessies om draaien. Dat jij je weer vrij voelt om vanuit je vrouwelijke kracht te leven én te leiden. Balans te voelen, veerkracht, zingeving en vanuit die waarden te gaan voor betere resultaten. Resultaten die er werkelijk toe doen. 

TAKING TIME

Samen ontdekken we wat gebalanceerd leiderschap voor jou betekent, maar bovenal hoe je dit binnen je organisatie inzet. Met als effect dat jij op je eigen charismatische manier je invloed en impact vergroot. In onze gesprekken scheppen we de ruimte om even stil te staan, maar gaan we gericht aan de slag met specifieke uitdagingen binnen jouw leiderschapsontwikkeling. Je hebt een heldere vraag waarmee je in een beperkt aantal sessies aan het werk wil met een van onze coaches. 

JOURNEY TO WHOLENESS

De stap naar meer invloed, meer zeggenschap, meer verantwoordelijkheid, meer zichtbaarheid. Oftewel, meer leiderschap. Dat vraagt wat van je. De druk wordt groter en dat voel je. Wie je bent, waar je voor staat, je change leadership vaardigheden, dit wordt steeds belangrijker in de rollen die je uitoefent. Dat betekent ook dat je ruimte moet scheppen om méér van jezelf in je werk te kunnen laten zien.Dat is waar onze coachingsmethodiek Journey to Wholeness om gaat.

Inmiddels hebben we honderden topvrouwen geïnspireerd en geholpen. Van de Amsterdam Economic Board tot de Volksbank. Van KPN tot PGGM. En van The Medical Export Group tot de ZZP’er en de MKB-ondernemer die bouwt aan de groei van haar bedrijf. Sámen maken we de Journey to Wholeness. De Journey staat voor jezelf bevrijden. Op zielsniveau. Luisteren naar de verlangens die je hebt voor jouw levensreis; jouw leiderschapsvisie. Openstaan voor jouw innerlijke weten. En – vertrouwen op je intuïtie.

Voel je je geïnspireerd en wil je graag meer weten over een individueel coachingstraject bij Carla Clarissa? Dan nodigen we je van harte uit voor een adviesgesprek. Bekijk hieronder welk coachingspakket bij je past en plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij jouw leiderschapsuitdaging.

1 LOSSE SESSIE

200,- Inclusief btw.
 • Coachingssessie van 60 minuten
 • Incl. intake
 • Alleen voor bestaande klanten te boeken

6 SESSIES

2480,50,- Inclusief btw.
 • Verspreid over 3 maanden
 • Per sessie 1 uur coaching
 • Incl. intakegesprek
 • Incl. tussentijdse evaluatie
 • Plus: werkboek met 156 pagina's aan inspiratie en tips

PREMIUM PAKKET

5142,50,- Inclusief btw.
 • Verspreid over 6 maanden
 • Incl. intakegesprek
 • Kick-off van een halve dag coaching
 • 6 sessies van 1 uur coaching
 • Incl. tussentijdse evaluatie
 • Plus halve dag lichaamswerk
 • Plus: werkboek met 156 pagina's inspiratie en tips

“A woman whose présence inspires change, is a true leader.”

Wat ik wil voorleven
“Alles wat ik nodig heb om een krachtig leider te zijn zit in me, wat een realisatie! Met zelfvertrouwen zet ik mijn kracht nu niet alleen in voor anderen, maar juist ook voor mezelf. Dit maakt me als leider nog meer daadkrachtig en zichtbaar. Een prachtige transformatie die zowel zakelijk als privé impact heeft.

– Marjon Veenendaal, Programmamanager Alliander
Impact & synergie
“De impact en synergie die mijn kalmte en doordachtzaamheid opleveren in een team vol met extraverte leiders; ik zie nu pas écht hoeveel toegevoegde waarde ik met me mee breng in mijn leiderschap.”

– Ankie Balgit, PMO Lead Future Credit Landscape, ABN AMRO
Mijn waarde
“Ik heb geleerd niet alleen van waarde te zijn door de dingen die ik doe, maar juist ook door mijn ‘zijn’ en de ruimte die ik schep.

– Maria van Boxtel, Change Manager, De Volksbank
Mind, Body & Soul
“Van alle leiderschapsprogramma's die ik heb gevolg is er geen eentje zoals de Journey to Wholeness. Hier ontdekte ik, maar bovenal zo sterk gevóeld hoe belangrijk de connectie tussen Mind, Body en Soul is. En welke krachtige leider er naar voren komt als ik mijn héle ik inbreng.”

– Marjolein Bot, Lead Energy, Amsterdam Economic Board
Stralende leider
“Ik ben veel meer in balans, minder jachtig en kan beter omgaan met de emoties van mijzelf en van anderen. Ik kan nu echt genieten van het werk wat ik doe.”

– Carina Krastel-Hoek, Director Business Guidance TenneT
Leiderschaps-stijl
"Ik ervaarde het als een uitdaging om in een mannelijke omgeving niet een ander type leider te worden. Nu lukt het me om te staan voor de tough decisions die ik maak en tegelijkertijd mijn vrouwelijke energie te brengen. Dat doet recht aan wie ik ben."

– Johanna Meijer-Wolfbauer, Global HR Director FrieslandCampina Professional

THE COACHES

Van de grote consultancy’s en energietransitiebedrijven tot business ICT en ngo’s. En van een coachingsopleiding bij Tavistock Institue in Londen en Deep Coaching Institute in San Francisco tot Het Europees Instituut De Baak en training bij life coach en auteur Carl Massy. Het is vanuit deze ervaringen dat founder Carla Clarissa en executive coaches Naomi Saelens en Marieke Donkervoort vrouwen op senior leiderschapsposities coachen hoe ze dicht bij zichzelf kunnen blijven. De coachingsmethodiek Journey to Wholeness wordt door deelnemers als onderscheidend ervaren. In de sessies vind je aandacht voor de vrouwelijke psyche, lichaamswijsheid, spiritualiteit, maar ook seksualiteit. Carla: “Wat wij doen in onze coaching is dat vrouwen eerst de balans in zichzelf gaan terugvinden, zodat ze vanuit die eigen heelheid ook als leiders binnen bedrijven deze balans weer kunnen inbrengen én voorleven.”

ADVIESGESPREK

Wilt u met Carla Clarissa in gesprek om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf? Vraag dan hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan.