Verder gaan met Born to change the game...

Mahatma Gandhi zei ooit: ‘We zijn slechts de weerspiegelingen van de wereld. Alle tendensen die in de buitenwereld aanwezig zijn, zijn ook te vinden in onze binnenwereld. Als we onszelf zouden kunnen veranderen, zouden de tendensen in de wereld ook veranderen. Zoals een mens zijn eigen aard verandert, zo verandert ook de houding van de wereld ten opzichte van hem. Dit is het ultieme goddelijke mysterie. Het is prachtig en de bron van ons geluk. We hoeven niet af te wachten wat anderen doen.’

In de afgelopen jaren is deze prachtige quote vaak herhaald in eenvoudiger bewoordingen: ‘Be the change you want to see in the world.’ Wat is de verandering die jij graag zou willen zien? Verlang je naar meer openheid om je heen? Of naar meer authenticiteit in het team? Naar meer duidelijkheid en richting? Of naar meer medemenselijkheid? Haal het dan eerst in jezelf naar boven en neem het van daaruit mee in je leiderschapspresence. Om die reden deel ik via deze site een aantal meditaties en playlists die je op zielsniveau voeden.

Meditaties

Vind meer innerlijke rust en kracht met mijn geleide meditaties en visualisaties. Zo kun je in aanvulling op mijn boek Born to change the game een meditatie beluisteren die je ondersteunt bij het M-bodyproces dat ik in mijn boek omschrijf. Bovendien heb ik een extra meditatie voor je opgenomen: Ontwaak je innerlijke godin. Een meditatie die prachtig aansluit bij het vierde hoofdstuk van mijn boek ‘Verborgen gaven’. Veel plezier met beluisteren!

Playlists

Ik bespreek het een aantal keer in mijn boek: muziek is cruciaal om bij je gevoelswereld te komen. Om je in een bepaalde stemming te brengen of om beladen emoties te doorvoelen; te doorleven zelfs. Bepaalde muziek zoals meditatieve klanken of juist emotionele nummers die je hart raken kunnen je hierbij helpen. Ik maak gebruik van playlists die passen bij verschillende soorten emoties. Welke muziek jou raakt is heel persoonlijk, maar hieronder vind je mijn twee favoriete nummers! Een playlist om je eigen M-Body-proces te ondersteunen. Én een om je te verbinden met je seksuele energie.

Conversation Guides

Heb je Born to change the game gelezen en wil je verder? Dan nodig ik je uit om met je leidinggevende in gesprek te gaan over  jouw leiderschapsontwikkeling. En praat met andere vrouwen over de thema’s in dit boek en hoe ze jou raken. 

Ga direct aan de slag met een van onze conversation guides.

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA