Team

Mijn team. Mijn Femmes Inspiratrices. 1 voor 1 staan deze vrouwen klaar voor jou. Klaar om voor jou als vrouwelijk leider het verschil te maken. En we staan te springen om je te ontmoeten.

CARLA CLARISSA VAN STRALEN

FOUNDER & EXECUTIVE COACH

Het leiderschap dat onze wereld nodig heeft zit allang in vrouwen. Menselijk. Waarachtig. Ontwapenend. En daadkrachtig. Het is mijn missie om iedere vrouw te laten zien wat voor een krachtige leider ze al ís. Met twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven, ben ik er nu voor jou.

EVELIEN VAN DEN BRINK

MARKETING & COMMUNICATION DIRECTOR

The right time. The right place. The right person. Als een perfect passende puzzelstuk viel Carla Clarissa op haar plek in mijn communicatiehart. Haar verhaal, methodiek en coaching delen met de wereld, voelt niets anders dan compleet natuurlijk. 

ELINE POSTMA

CONTENT CREATOR 

Vanuit mijn oneindige nieuwsgierigheid naar hoe gedrag tot stand komt binnen organisaties en mijn talent om met anderen te verbinden draag ik vol enthousiasme bij aan het vergroten van het Carla Clarissa netwerk met nog meer prachtige femme inspiratrices!

We believe women are key
in transforming the world we live in.

ONZE VISIE OP LEIDERSCHAP

Het leiderschap dat onze wereld nodig heeft zit allang in vrouwen. Menselijk. Waarachtig. Ontwapenend. En daadkrachtig. Leiders die hun organisaties een gevoel van bezieling meegeven. Leiden vanuit een inherent besef wat duurzaamheid, sociale verbondenheid en welzijn inhoudt. Het nieuwe leiderschap weet hoe je leidt vanuit een balans tussen feminiene en masculiene waarden. Het enige wat vrouwelijke leiders hoeven te doen is te stoppen met het zoeken buiten zichzelf – niet nog een masters studie, en in plaats daarvan de reis naar binnen te maken. De vrouwelijke kracht te bevrijden die we jarenlang geleerd hebben te onderdrukken. Carla Clarissa hanteert een unieke kijk op het ontwikkelen van leiderschap in vrouwen. Dit komt tot uiting in onze coachingsmethodiek Journey to Wholeness®. Waarin de integratie van mind, body en soul centraal staat en vrouwen leren hun ‘whole being’ in te zetten in hun leiderschap.

MIND

De vrouwelijke psyche begrijpen | Schaduwwerk in leiderschap | Aanpassingsstrategieën ontgroeien

BODY

Belichamen van de eigen natuurlijke executive présence | Charisma | Wijsheid van het vrouwelijke lichaam

SOUL

Innerlijke autoriteit | Betekenis geven aan jouw leven | Leven vanuit jouw leiderschapsvisie

EXECUTIVE SUMMARY

How leaders’ compassionate behaviour at work is affected by their general psychological levels of compassion

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA