Team

Mijn team. Mijn Femmes Inspiratrices. 1 voor 1 staan deze vrouwen klaar voor jou. Klaar om voor jou als vrouwelijk leider het verschil te maken. En we staan te springen om je te ontmoeten.

Carla Clarissa - executive coach vrouwelijk leiderschap

CARLA CLARISSA
VAN STRALEN

FOUNDER & EXECUTIVE COACH

Met twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven, waarvan de laatste jaren in het begeleiden van topteams, ben ik er nu voor jou.

Marieke Donkervoort - executive coach vrouwelijk leiderschap

MARIEKE DONKERVOORT

EXECUTIVE COACH

Als bestuurder van verandertrajecten zie ik wat wij – als vrouwelijke leiders – te creëren hebben. Weet dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Ik zal het je laten zien.

Naomi Saelens - executive coach vrouwelijke leiders

NAOMI
SAELENS

EXECUTIVE COACH

Half Japans, half Belgisch, geboren in de UK en opgegroeid in Nederland leerde me als coach echt te kijken naar wie jij bent.

Evelien van den Brink - Marketing & Communication Director

EVELIEN VAN DEN BRINK

MARKETING & COMMUNICATION DIRECTOR

The right time. The right place. The right person. Als een perfect passende puzzelstuk viel Carla Clarissa op haar plek in mijn communicatiehart. Haar verhaal, methodiek en coaching delen met de wereld, voelt niets anders dan compleet natuurlijk. 

Annelotte Beau Santing - Creative Director

ANNELOTTE BEAU SANTING

CREATIVE DIRECTOR 

De zachtheid, de speelsheid, de balans, maar ook de power inbrengen in alle designs, shoots en branding van Carla Clarissa. Voor en met femme inspiratrices werken; ze in hun kracht zetten. Hoe gaaf is het om dát te doen? I love it! Dat is waar ik het voor doe als Creative Director!

Shirley van Dam Virtual Assistant

SHIRLEY
VAN DAM

VIRTUAL ASSISTANT

Alles wat we doen. Alles wat we maken. Iedereen die uitreikt naar ons en contact zoekt. Ons team begeleiden en ondersteunen op wat zij nodig hebben. Ik houd me ermee bezig. Met scherpte, kalmte, liefde en bevlogenheid. Met oog voor direct resultaat. 

We believe women are key
in transforming the world we live in.

ONZE VISIE OP LEIDERSCHAP

Het leiderschap dat onze wereld nodig heeft zit allang in vrouwen. Menselijk. Waarachtig. Ontwapenend. En daadkrachtig. Leiders die hun organisaties een gevoel van bezieling meegeven. Leiden vanuit een inherent besef wat duurzaamheid, sociale verbondenheid en welzijn inhoudt. Het nieuwe leiderschap weet hoe je leidt vanuit een balans tussen feminiene en masculiene waarden. Het enige wat vrouwelijke leiders hoeven te doen is te stoppen met het zoeken buiten zichzelf – niet nog een masters studie, en in plaats daarvan de reis naar binnen te maken. De vrouwelijke kracht te bevrijden die we jarenlang geleerd hebben te onderdrukken. Carla Clarissa hanteert een unieke kijk op het ontwikkelen van leiderschap in vrouwen. Dit komt tot uiting in onze coachingsmethodiek Journey to Wholeness®. Waarin de integratie van mind, body en soul centraal staat en vrouwen leren hun ‘whole being’ in te zetten in hun leiderschap.

MIND

De vrouwelijke psyche begrijpen | Schaduwwerk in leiderschap | Aanpassingsstrategieën ontgroeien

BODY

Belichamen van de eigen natuurlijke executive présence | Charisma | Wijsheid van het vrouwelijke lichaam

SOUL

Innerlijke autoriteit | Betekenis geven aan jouw leven | Leven vanuit jouw leiderschapsvisie

EXECUTIVE SUMMARY

How leaders’ compassionate behaviour at work is affected by their general psychological levels of compassion