BORN TO CHANGE THE GAME...

Born to change the game ligt in de winkels! Hét handboek voor vrouwen die praktische handvatten willen om vanuit hun volledige leiderschapspotentieel te inspireren en verandering te brengen. 

‘De essentie van het boek? Dat vrouwen zich weer vrij voelen om vanuit hun eigen kracht te leven én te leiden.’ – Carla Clarissa

Voor jou, Sister. Want jíj bent het op wie we wachten...

De liefde, wijsheid en het leiderschap die deze wereld nodig heeft, zitten al in jou. Je hoeft het alleen maar opnieuw te ontdekken. En of je nu net bent gaan werken, of net moeder bent geworden. Of je in je eerste managementrol zit of juist doorgroeit naar een directeursfunctie; mijn boek is er voor elke vrouw die wil ontdekken hoe ze nog meer kunt leiden vanuit wie ze werkelijk is.

Authentiek leiderschap voor vrouwen

Born to change the game is nog maar net uit, maar op deze pagina vind je zoveel extra’s waarmee ik jouw leiderschapsontwikkeling ondersteun. Zo hoop ik je de komende tijd op nog veel meer manieren te voeden en te inspireren. Al mijn laatste updates en content rondom het vergroten van jouw authentieke leiderschap vind je op deze pagina. 

Gratis download: e-book

Kan je niet wachten met lezen? Het eerste deel van Born to change the game is nu (tijdelijk) gratis te downloaden!

Meditaties & playlists

Bekijk en beluister hier de meditaties, conversation guides en playlists die ik in het boek aanhaal. Let’s continue the journey…

Conversation Starters

Heb je Born to change the game gelezen en wil je verder? Dan nodig ik je uit om in gesprek te gaan over  jouw ontwikkeling.

You were never meant to play the game
You were born to change it.

Voor organisaties

In veel bedrijven vindt een cultuurverandering plaats. Lees hier hoe en waarom vrouwen hierin de sleutel vormen.

Born to change the game

Hoe leid je vanuit wie je werkelijk bent? In deze video vertelt Carla hoe het boek antwoord geeft op deze vraag.

Leiderschapsprogramma

A woman with the gift to inspire change. Die vrouw, ze zit al in jou. In The Women’s Leadership Program zoeken we haar op.

Waar je mijn verhaal wellicht ook bent tegengekomen:

Reviews

Keetie Polderman
Keetie Polderman
Lees verder
"Geweldig! Met dit boek word je je bewust van onbewuste stromingen en welke reis je te maken hebt die vrouwelijk leiderschap ontketent. Het biedt echt een weg naar jouw authentieke zelf. Je krijgt een inkijk in de persoonlijke leiderschapsreis van de schrijfster, reflecties van andere vrouwelijke leiders en handvatten voor je eigen persoonlijke reis. Het boek biedt zoveel herkenning. Echt een aanrader dus!"
Monique de Bree - Tromp
Monique de Bree - Tromp
Lees verder
"Dit is zo’n boek waarop je steeds weer teruggrijpt. Een mooie combinatie van inspiratie, theoretisch kader en heel praktische tools voor persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Je pakt het erbij voor jezelf, of als handvat voor gesprek met andere vrouwen (en mannen)."
Annemarie Kingma
Annemarie Kingma
Lees verder
"Wat een inspirerend boek, heel passend bij de huidige beweging in de opmars van de vrouwen. Goede uitleg van de verschillende fases die je doorloopt op weg naar zelfbewustzijn. Heel herkenbaar hoe je jezelf als vrouw kunt verliezen doordat je je laat verleiden tot de gewenste aanpassingen om je staande te houden in de mannenmaatschappij. Het geeft inzicht en handvatten in het begrijpen van je eigen innerlijke wereld, waardoor je meer zelfbewust door het leven kan gaan. Wat een aanrader! Top gedaan Carla!"
Marjolein Bot
Marjolein Bot
Lees verder
"Je weet dat je een verlangen te pakken hebt wanneer iets je ontroert, energie geeft, blij maakt en voelt dat je aan gaat staan. Gevuld met hartstocht, levensenergie, spirit en... met zingeving.” Carla’s programma bracht mijn verlangens naar de oppervlakte. In “Born to change the game” doet ze haar methode uit de doeken. Het is een absolute aanrader om Carla's challenges aan te gaan, jezelf te omarmen en met de hulp van je sisters je eigen sterke kanten te leren kennen. Een cadeau dat iedere vrouw zichzelf moet geven!"
Manon Jutte
Manon Jutte
Lees verder
"Carla ís Born the Change the Game, maar het grote inzicht van dit boek is, dat alle vrouwen een Femme Inspiratrice kunnen zijn. Het verschil kunnen maken. Het leest heerlijk weg, ook al is het onderliggende thema uitdagend: authentiek leiderschap in een wereld waar mannelijk leiderschap de boventoon voert. Prachtig hoe je direct aan de slag kunt met het aangereikte stappenplan en de bijbehorende opdrachten. Hiermee ontdekt je je eigen kracht en hoe je daarmee kunt excelleren in je werk, maar ook hoe belangrijk het is om het stokje door te geven aan anderen."
Vorige
Volgende

Meer over Carla Clarissa

Ik ben Carla Clarissa. Founder van The Women’s Leadership Program en executive coach voor vrouwelijke leiders. De essentie van mijn coachingsmethodiek de Journey to Wholeness® is dat jij je weer vrij voelt om vanuit je eigen kracht te leven én te leiden. Balans te voelen, veerkracht, zingeving en vanuit jouw persoonlijke waarden te gaan voor betere resultaten. Resultaten die er werkelijk toe doen. Er is maar één vrouw zoals jij. Dat is je grootste kracht, en tevens het grootste geschenk wat je aan deze wereld kunt geven.

 

Wees anders. Wees uniek. Wees jezelf!

14

Nu in de winkels: Born to change the game

 In Born to change the game laat executive coach Carla Clarissa vrouwen de aanpassingsstrategieën zien die ze zich eigen hebben gemaakt in een door mannen en mannelijke waarden gedomineerd systeem. Laag voor laag leert ze de lezer zich te bevrijden van een opgedrongen leiderschapsmodel en opgelegde vrouw-beelden, zodat zij zich opnieuw kan verbinden met haar vrouwelijk kracht.

Met de inspirerende verhalen, gerichte coachingopdrachten en praktische handvatten helpt Carla vrouwen dat lang verlangde rolmodel te worden. Een must read dus voor iedere vrouw met een verlangen om te inspireren en veranderingen op de werkvloer in gang te zetten.

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA