Wil jij leiden vanuit je eigen kracht?

Dit is hét handboek voor vrouwen die praktische handvatten willen om hun leiderschap (verder) te ontwikkelen.

Voel jij een oprecht verlangen om te inspireren en veranderingen in gang te zetten? Vanuit wie je werkelijk bént. Download dan nu het eerste deel van Born to change the game.

DOWNLOAD GRATIS HET E-BOOK

Welkom, prachtige vrouw...

En wat leuk dat je meer wilt weten over mijn boek Born to change the game!

Met mijn boek help ik vrouwen hun volledige leiderschapspotentieel en innerlijke kompas te ontdekken, om zo een diepe waardering te voelen voor wie zij zijn als vrouw en leider. Het gaat over leiden vanuit wie je werkelijk bent; waar jíj voor staat en wat jij wilt betekenen. Ik heb het geschreven voor alle vrouwen die leiden. Formeel of informeel: mijn boek is voor jou als je een verschil wil maken en het gevoel herkent dat er nog zoveel méér in zit. 

Met de persoonlijke verhalen, gerichte coachingopdrachten en praktische handvatten help ik jou in je authentieke kracht te stappen en een rolmodel voor je organisatie te worden. Kan je niet wachten om het te lezen? Download dan gratis en vrijblijvend via deze pagina het eerste deel van mijn boek. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen vanuit hun authentieke kracht te laten leiden. You weren’t born to change the game. You were born to change it! 

“Het leiderschap dat deze wereld nodig heeft zit al lang in vrouwen.”

Inspirerende verhalen

Vol met verhalen en inzichten van vrouwelijke leiders.

Gids voor innerlijke reis

Een gids om je te helpen bij je eigen reflectieproces.

Journey to Wholeness

Een holistische kijk op het ontwikkelen van leiderschap.

De kracht van sisterhood

Essentieel om je eigen vrouwelijke oerkracht te vinden.

OVER CARLA

Het leiderschap dat onze wereld nodig heeft zit allang in vrouwen. Menselijk. Waarachtig. Ontwapenend. En daadkrachtig. Het is mijn missie om iedere vrouw te laten zien wat voor krachtige leider ze al is. Met twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven, ben ik er nu voor jou. 

VOOR JOU, MIJN SISTER ...

Wanneer je dit eerste deel van mijn boek leest, weet ik zeker dat je je gesterkt en gevoed voelt om vanuit je vrouwelijke, authentieke, kracht te gaan leiden. Wat je namelijk gaat ontdekken is:

waar het onbenutte leiderschapspotentieel ligt;

waarom je dat níet gaat vinden in nog een studie, een extra titel, in managementboeken of bij mentoren;

wat sisterhood voor je kan betekenen in je leiderschapsreis;

waarom vrouwen de sleutel zijn tot de transformatie die de wereld nodig heeft.

deze vrouwen gingen je voor

Keetie Polderman
Keetie Polderman
Lees verder
"Geweldig! Met dit boek word je je bewust van onbewuste stromingen en welke reis je te maken hebt die vrouwelijk leiderschap ontketent. Het biedt echt een weg naar jouw authentieke zelf. Je krijgt een inkijk in de persoonlijke leiderschapsreis van de schrijfster, reflecties van andere vrouwelijke leiders en handvatten voor je eigen persoonlijke reis. Het boek biedt zoveel herkenning. Echt een aanrader dus!"
Monique de Bree - Tromp
Monique de Bree - Tromp
Lees verder
"Dit is zo’n boek waarop je steeds weer teruggrijpt. Een mooie combinatie van inspiratie, theoretisch kader en heel praktische tools voor persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Je pakt het erbij voor jezelf, of als handvat voor gesprek met andere vrouwen (en mannen)."
Annemarie Kingma
Annemarie Kingma
Lees verder
"Wat een inspirerend boek, heel passend bij de huidige beweging in de opmars van de vrouwen. Goede uitleg van de verschillende fases die je doorloopt op weg naar zelfbewustzijn. Heel herkenbaar hoe je jezelf als vrouw kunt verliezen doordat je je laat verleiden tot de gewenste aanpassingen om je staande te houden in de mannenmaatschappij. Het geeft inzicht en handvatten in het begrijpen van je eigen innerlijke wereld, waardoor je meer zelfbewust door het leven kan gaan. Wat een aanrader! Top gedaan Carla!"
Marjolein Bot
Marjolein Bot
Lees verder
"Je weet dat je een verlangen te pakken hebt wanneer iets je ontroert, energie geeft, blij maakt en voelt dat je aan gaat staan. Gevuld met hartstocht, levensenergie, spirit en... met zingeving.” Carla’s programma bracht mijn verlangens naar de oppervlakte. In “Born to change the game” doet ze haar methode uit de doeken. Het is een absolute aanrader om Carla's challenges aan te gaan, jezelf te omarmen en met de hulp van je sisters je eigen sterke kanten te leren kennen. Een cadeau dat iedere vrouw zichzelf moet geven!"
Manon Jutte
Manon Jutte
Lees verder
"Carla ís Born the Change the Game, maar het grote inzicht van dit boek is, dat alle vrouwen een Femme Inspiratrice kunnen zijn. Het verschil kunnen maken. Het leest heerlijk weg, ook al is het onderliggende thema uitdagend: authentiek leiderschap in een wereld waar mannelijk leiderschap de boventoon voert. Prachtig hoe je direct aan de slag kunt met het aangereikte stappenplan en de bijbehorende opdrachten. Hiermee ontdekt je je eigen kracht en hoe je daarmee kunt excelleren in je werk, maar ook hoe belangrijk het is om het stokje door te geven aan anderen."
Previous
Next

Jouw leiderschapsontwikkeling start hier

Download het eerste deel van mijn boek ‘Born to change the game’ gratis. 

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA