PRAKTISCHE INFORMATIE

The Women’s Leadership Program start drie keer per jaar. De eerstvolgende editie zit vol. Voor de start in april en oktober is nog plek. Lees hieronder meer.

LIBERATE

Ik weet dat je ernaar verlangt om vanuit je vrouwelijke kracht te leven én te leiden. Net als zoveel vrouwen met jou. Je bent deze zoektocht niet voor niks gestart. En niet voor niks op deze pagina beland. Ik wil dat je weet dat ik op je heb gewacht. Net zoals vele vrouwen, mannen en kinderen met mij wachten. Op jouw leiderschap, jouw kracht en jouw invloed. Ik ben hier om je te helpen bij het bevrijden van die vrouwelijke kracht. Dat je mag uitbloeien tot een ware Femme Inspiratrice – een inspirerende, stralende leider die in haar kracht staat. Maar om je vrouwelijke kracht te kunnen bevrijden, moet je eerst begrijpen wat het onderdrukt.  

LEADERSHIP DEVELOPMENT​

Vervormde beelden over leiderschap en vrouw-zijn hebben niet alleen invloed op je psyche en op de stem van je inner-critic. Ze werken door tot in élke vezel van je lichaam. Ze bepalen de mate waarin je van jezelf houdt. Hoeveel energie je kunt geven. En met welke uitstraling je door het leven gaat. Ik herken het. Als geen ander. Ik heb het als consultant, manager en change leader zelf meegemaakt. En als executive coach gezien en begeleidt. Van daaruit ontstond een nieuwe visie op hoe vrouwen hun leiderschap ontwikkelen. Míjn visie. Gebaseerd op de vrouwelijke wijsheid. Het werd het begin van mijn coachingsmethodiek Journey to Wholeness, waarmee ik inmiddels honderden vrouwen heb geïnspireerd en geholpen. Inmiddels hebben we honderden vrouwen geïnspireerd en vooral verder geholpen bij hun leiderschapsuitdagingen. Van ABN AMRO tot startende ZZP’er. Van KPN tot gemeenten. Van The Medical Export Group tot kleinere adviesbureaus. Sámen maken we de Journey to Wholeness. De Journey staat voor jezelf bevrijden. Op zielsniveau. Luisteren naar de verlangens die je hebt voor jouw levensreis; jouw leiderschapsvisie. Openstaan voor jouw innerlijke weten. En – vertrouwen op je intuïtie. 

LOCATION

De tweedaagse groepstrainingen vinden plaats in mijn eigen coachruimte aan de Keizersgracht 8 in Amsterdam. 

Hier heb ik een hele fijne ruimte gecreëerd waar we elkaar ontmoeten in een leiderschapscirkel van vrouwen. Je voelt je hier gedragen om de reis naar binnen te maken. 

STRUCTUUR

The Women’s Leadership Program duurt zes maanden. Het onderliggende design draagt bij aan het transformerende karakter van het programma. Gedurende een half jaar begeleiden wij je wekelijks in je leiderschapsontwikkeling. Het is de combinatie van tweedaagse groepstrainingen, individuele coachingsgesprekken, peer-2-peer coaching en wekelijkse e-mail challenges waardoor je stappen blijft zetten.

We geloven niet in quick fixes, en ook niet in wonderen. Leiderschapsontwikkeling vraagt ruimte om te reflecteren, doorzettingsvermogen, durven te leren en te experimenteren, de bereidheid hebben de diepte in te gaan, je schaduwkanten te ontdekken en bovenal een gezonde dosis zelfspot en nieuwsgierigheid! 

TWEEDAAGSE GROEPSTRAINING​

We komen vier keer bij elkaar in tweedaagse groepstrainingen. In deze cirkel van vrouwelijke leiders werken we aan:

Jezelf opnieuw ontdekken aan de hand van de vrouwelijke psychologie 

Ontgroeien van aanpassingsstrategieën die onze authenticiteit en ware kracht belemmeren.

Je natuurlijke executive présence ontsluiten en ontdekken wat charisma werkelijk is.

Het volbrengen van schaduwwerk als leider. Wat er in je eigen schaduw zit, mag er van jezelf niet zijn. En daarmee mag dit stuk er ook bij anderen of in jouw organisatie niet zijn. Schaduwwerk is essentieel in het ontwikkelen van compassie, zowel naar jezelf als naar de ander.

De ontwikkeling van een sterk innerlijk kompas wat je doorvertaald in jouw Personal Leadership Vision.

Vanuit een diepe verbinding met jezelf leven en leiden. Durven te vertrouwen op de wijsheid van je lichaam en de signalen die zij doorgeeft en kunnen luisteren naar de stem van je intuïtie hoort hier ook bij. Vanuit deze verbondenheid met jezelf, ook vanuit je hart de verbinding met de ander aan kunnen gaan.

Door middel van TED-style Speaker Coaching inspirerend leren spreken zodat elke luisteraar – in een groep of alleen – je spirit voelt terwijl je spreekt.

INDIVIDUELE COACHING​

Vijf individuele coachingsgesprekken zijn onderdeel van het programma. Aan de start, tussen iedere groepstraining in en aan het eind. De individuele coachingsgesprekken helpen je dieper te reflecteren op jezelf, bieden support en waar nodig juist wat extra challenge. De gesprekken kunnen bij mij op locatie of online plaatsvinden.

PEER-2-PEER

Wekelijkse peer-2-peer gesprekken van een half uur met een andere deelneemster dragen zorg voor de nodige luchtigheid, een lach, herkenning, support en stimulans om de stappen te zetten waarnaar je verlangt.

Start data 2024

start Q1

VOLGEBOEKT

start q2

  • Module 1: 11 / 12 apr
  • Module 2: 6 / 7 jun
  • Module 3: 11 / 12 jul
  • Module 4: 26 / 27 sep

start q4

  • Module 1: 17 / 18 okt
  • Module 2: 21 / 22 nov
  • Module 3: 9 / 10 jan
  • Module 4: 20 / 21 mrt

investering

De investering bedraagt €4.950,- excl. BTW, en excl. eventuele overnachtingen. 

OFFERTE​

Wil je een persoonlijke offerte ontvangen, met daarin jouw coachvraag, die je kan bespreken met je werkgever? Dan ontmoeten we je graag! Je kan ons bellen, mailen of direct om een offerte vragen. 

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA