Carla Clarissa leiderschap spreker events presentatie

EVENTS CARLA CLARISSA

Van incompany trainingen bij organisaties tot de sessiedagen van The Women’s Leadership Program. Op deze pagina vind je alle events waar ik als leiderschapscoach betrokken bij ben. Kijk hieronder waar je (nog) bij kunt zijn en hoe we in samenwerking een incompany lezing of event op kunnen zetten. 

Bekijk alle upcoming events

16 en 17 november

De Hoorneboeg, Hilversum

Laatste sessie The Women’s Leadership Program voorjaarseditie 2022

Voor de vrouwen die in de lente van 2022 gestart zijn met The Women’s Leadership Program volgt op deze dagen de afronding van het programma. Met als hoogtepunt: prachtige graduation speeches van elke deelnemende vrouw. 

Inmiddels kun je je inschrijven voor het voorjaarsprogramma van 2023. Heb je interesse? Kijk dan op de programmapagina

24 november

 

Amsterdam

Lezing ‘Born to change the game’ bij KPN

Bij KPN geloven ze in de kracht van diversiteit en dat een betere representatie van vrouwen de organisatie mooier en sterker maakt. Dat is het vertrekpunt voor deze Incompany-lezing bij KPN. Georganiseerd voor de vrouwen die deelnemen aan een van de talentenprogramma’s of onderdeel zijn van het interne topvrouwennetwerk.

29 november

Rotterdam

LEAD event Eneco

Hoe zet je authentiek leiderschap in voor het versnellen van de energietransitie? Wat vraagt deze wereldwijde uitdaging aan leiderschapsontwikkeling willen we onze impact hierop vergroten? Aan de hand van deze twee hoofdvragen gaat Carla Clarissa in gesprek met de top 40 vrouwen van Eneco.

7 en 8 december

De Hoorneboeg, Hilversum

Sessie 2 van The Women’s Leadership Program (wintereditie 2022)

The Women’s Leadership Program is een coachingsprogramma van zes maanden waarin ik in de vorm van een intiem groepsprogramma samenkom met vrouwen om te werken aan gebalanceerd en authentiek leiderschap. Je kunt je niet meer inschrijven voor deze editie, maar al wel voor het voorjaarsprogramma in 2023 dat start eind mei. 

9 december

Dominicus-kerk, Amsterdam

Feminine Leadership Event i.s.m. Colourful Women Business Network

Op het Feminine Leadership Event geeft Carla een workshop in feminine energy, waarin ze inzichten deelt over zelfbewustzijn en tips hoe je je kracht als vrouw inzet voor je omgeving. En dat begint bij het ontdekken van je ‘hele’ zelf. 

10 december

Feel Your Heart,
Alphen a/d Rijn

One-day Retreat, EXCLUSIEF voor Sisters van de Ibiza-leiderschapsreis

Tijdens deze samenkomst staan de Sisterhood en de circle die ik samen met vrouwen tijdens het Ibiza Retreat heb gevormd centraal. Met de hulp van somatic practitioner Amanda McRae maken we gebruik van ademhaling, beweging en meditatie. Met als insteek: alle ervaringen die we op Ibiza gedeeld hebben praktisch toepasbaar leren te maken: wat kan ik met dat alles nu hier van dag tot dag doen?

Carla Clarissa spreker leiderschap vrouwen events incompany bedrijven
Bekijk alle afgelopen events

15 november

Amsterdam

Incompany-lezing ABN AMRO

Lezing ‘Born to change the game’ op uitnodiging van het ABN AMRO netwerk Women on the Move. (Dit event is inmiddels volgeboekt)

Met in de avond een alumni gathering van de vrouwen die vorig jaar en dit jaar hebben deelgenomen aan het Young Talent Leadership Program van Carla Clarissa. 

Incompany lezing ABN AMRO Carla Clarissa

10 en 11 november

De Hoorneboeg, Hilversium

Start wintereditie van The Women’s Leadership Program

In The Women’s Leadership Program help ik vrouwen in een intieme groepssetting hun eigen leiderschapskwaliteiten en innerlijke autoriteit te ontdekken. Want om echt het verschil te maken heb je de kracht, authenticiteit en intelligentie nodig die al in je lichaam huizen.

Wil je weten of dit programma ook iets voor jou is? De inschrijving voor het voorjaarsprogramma is geopend. Alle informatie vind je op deze pagina.

Women's Leadership Program Carla Clarissa

27 oktober

online

BlackRock Women Initiative Session

One-hour online session with members of the Women Initiative Network from across EMEA-region. As part of the Career Spotlight event series, Blackrock’s internal women’s network invited Carla Clarissa for an inspiring exchange on Female Leadership and individual leadership skills that young female leaders bring to the table today.

BlackRock samenwerking Carla Clarissa

1 – 13 oktober

Ibiza

Leiderschapsreis Ibiza (UITVERKOCHT)

Tijdens deze reis word je uitgenodigd de transformatie die in jou gaande is te doorvoelen en te voltooien. Zodat je met nieuwe ogen gaat kijken naar wat zich in jouw leven wilt ontvouwen. Ondertussen leert Carla Clarissa jou ook hoe je innerlijke ruimte schept voor het laten ontstaan van nieuwe mogelijkheden; je leert te luisteren naar de taal van je lichaam en te vertrouwen op je intuïtieve wijsheid.

14 en 15 september

De Hoorneboeg, HIlversum

Sessie 3 The Women’s Leadership Program (voorjaarseditie 2022)

Aan de hand van mijn coachingsmethodiek Journey to Wholeness® maken vrouwen tijdens dit programma van een halfjaar een innerlijke reis waarmee ik ze help hun vrouwelijke kracht te omarmen en in te zetten in je leiderschap. 

The Women's Leadership Program 2022 Carla Clarissa

8 september

Amsterdam

ABN AMRO Young Talent Program

In aanloop naar de Young Talent Award, een initiatief vanuit Topvrouw van het Jaar, heeft ABN AMRO vrouwen benoemd die aan het profiel van de Young Talent voldoen. Als erkenning voor hun talent en met het verlangen om deze vrouwen als (toekomstige) leiders verder te ontwikkelen en te behouden, bieden zij in samenwerking met Carla Clarissa een op maat gemaakt leiderschapsprogramma aan. Met als doel het behouden en laten doorstromen van vrouwen die de potentie hebben om daadwerkelijk het senior leiderschapskader binnen de bank te bereiken. 

ABN AMRO Young Talent Prorgram
Carla Clarissa coach vrouwen leidinggevende

Ben jij ook bezig met de organisatie van een D&I-event of training rondom vrouwelijk leiderschap?

Weet dan dit: in het kader van mijn onlangs gepubliceerde boek ‘Born to change the game’ heb ik tijdelijk een bijzonder aanbod voor organisaties. Bij de aanschaf van 100+ exemplaren van mijn boek geef ik gratis intern een lezing. Wil je meer weten? Stuur me dan een mail via carla@carlaclarissa.com of bel 020-2201715.

Carla Clarissa

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA