PERSONAL RESULTS

IMpact & synergie

“De impact en synergie die mijn kalmte en doordachtzaamheid opleveren in een team vol met extraverte leiders; ik zie nu pas écht hoeveel toegevoegde waarde ik met me mee breng in mijn leiderschap.”

– Ankie Balgit, PMO Lead Future Credit Landscape, ABN AMRO

FULL FEMALE POTENTIAL

“Carla heeft een manier van kijken die zo anders is dan alle andere coaches. Ze focust zich op alle wijsheid die je al in je hebt. Je hoeft geen modellen te kennen, je hoeft niks te leren; je ervaart dat jij de vrouwelijke leider al bent. Carla heeft echt de kennis in huis om je full female potential te ontvouwen.”

– Brenda Kramer, Senior Advisor Responsible Investment

Testimonial Carla Clarissa coaching vrouwen leiderschap
Video afspelen

MIJN EIGEN STIJL

“Ik ervaarde het als een uitdaging om in een mannelijke omgeving niet een ander type leider te worden. Nu lukt het me om te staan voor de tough decisions die ik maak en tegelijkertijd mijn vrouwelijke energie te brengen. Dat doet recht aan wie ik ben.” 

– Johanna Meijer-Wolfbauer, Global HR Director FrieslandCampina Professional

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wil je meer weten over de inhoud van het programma? De structuur en opzet? En op welke dagen en locatie onze summer edition plaatsvindt? Alle praktische informatie vind je op de volgende pagina.

“Ik heb verschillende trainingen en coaching gedaan in mijn carrière. Maar dit is de eerste keer dat een programma mij wezenlijk heeft veranderd.”

– Annemarie Kingma – Interim CFO | Finance Director

Ervaringen coaching Carla Clarissa
Video afspelen

MASCULIEN VS FEMINIEN

“Ik heb best wel wat eigenschappen die worden gewaardeerd in mijn omgeving en toegeschreven kunnen worden aan ‘mannelijke’ eigenschappen. Maar door dit programma ben ik me veel bewuster geworden van die andere eigenschappen die ik ook heb, maar waar ik niet veel op in zette. Dus empathisch leiderschap, kunnen luisteren naar anderen, kwetsbaar durven zijn. Dat zijn nu kwaliteiten waar ik meer durf op in te zetten.”

– Yu-Sha Vergeer, Business Developer Sustainable Finance, ABN AMRO.

MIJN WAARDE

“Ik heb geleerd niet alleen van waarde te zijn door de dingen die ik doe, maar juist ook door mijn ‘zijn’ en de ruimte die ik schep. 


– Maria van Boxtel, Change Manager, De Volksbank

MIND, BODY & SOUL

“Van alle leiderschapsprogramma’s die ik heb gevolgd is er geen een zoals de Journey to Wholeness. Hier ontdekte ik, maar bovenal vóelde ik hoe belangrijk de connectie tussen Mind, Body en Soul is. En welke krachtige leider er naar voren komt als ik mijn héle ik inbreng.”
 
– Marjolein Bot, Lead Energy, Amsterdam Economic Board
Reviews coaching Carla Clarissa
Video afspelen

Een stralende leider

“Ik ben veel meer in balans, minder jachtig en kan beter omgaan met de emoties van mijzelf en met anderen. Ik kan nu veel meer genieten van het werk wat ik doe.” – Carina Krastel-Hoek, Director Business Guidance TenneT

WAT IK WIL VOORLEVEN

“Alles wat ik nodig heb om een krachtig leider te zijn zit in me, wat een realisatie! Met zelfvertrouwen zet ik mijn kracht nu niet alleen in voor anderen, maar juist ook voor mezelf. Dit maakt me als leider nog meer daadkrachtig en zichtbaar. Een prachtige transformatie die zowel zakelijk als privé impact heeft.”

– Marjon Veenendaal, Programmamanager Alliander

My soul's purpose

Deze journey heeft een proces wat al een tijd lang in mij broeide, een kickstart gegeven. Ik heb een aantal belangrijke keuzes kunnen maken, zowel zakelijk als privé. Keuzes die voor mij essentieel waren om daadwerkelijk vanuit mijn hart en soul’s purpose te kunnen leven. Ik ervaar nu dat ik veel meer centered ben. En veel meer in mijn kracht als leider, vrouw en coach.”
 
– Yolanda van Die, Former Global CMO EY Consulting | Founder Spirit of Business

“Wat een fantastische ervaring en verrijking is de sisterhood, het unieke programma design en de begeleiding van Carla Clarissa voor mijn leven!”

– Anja Vijselaar – Directeur BU Energy WSP Nederland

MEER INFORMATIE

Wil je weten wat The Women’s Leadership Program voor jou kan betekenen? Weet dan dit: in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunnen we kennismaken met elkaar en kijken of het Women’s Leadership Program bij je past. Daarnaast kan ik je ook meer informatie sturen in een offerte op maat.