Retreat Feminine leadership

Shine from within

Je verlangt ernaar je licht te laten stralen, vanuit jouw vrouwelijke wijsheid te leiden en trouw te blijven aan wie je werkelijk bent. In alle aspecten van jouw leven. Ga dan met mij en je sisters mee op deze deep dive waar we onszelf herbronnen en laten herrijzen.

for the women daring to shine bright: 

this retreat is for you 🌟 

challenges you might recognize

Masculiene overdrive

Je gaat maar door. De druk op je werk, de masculiene cultuur en de behoeften thuis slokken je op. Je wilt niet alleen maar overleven, je wilt kunnen ZIJN. 

Verbinding kwijtgeraakt

Je hebt het verschil als vrouwelijke leider al ervaren; het verschil tussen de impact die je maakt wanneer je leidt vanuit de verbondenheid met je lichaam en feminiene energie, en wanneer je binnenkomt vanuit je hoofd. Maar je bent de verbinding met je gevoel, je lichaam en je intuïtie kwijtgeraakt in onze masculiene maatschappij.

Vertwijfeld geraakt

Je omgeving spiegelt je terug dat je niet genoeg bent. Als je nog iets meer van dit hebt, of dat wat meer laat zien, of misschien nog een tikje harder daaraan trekt… Maar is er in deze rat race ooit iets goed genoeg? Blijft iedereen altijd maar zoeken naar beter en meer? Het geeft je onrust, maakt je een zoekende en een twijfelaar. Maar diep vanbinnen weet jij de waarheid. En vanuit deze waarheid wil jij leven, leiden en je licht laten schijnen. 

“Leiderschapsontwikkeling betekent meer van jezelf durven laten zien.”

Op dit retreat...

Ontvang je de reset knop en kom je tot stilstand. Er is rust, ruimte en stilte. Om te voelen, jezelf te verbinden met je innerlijke wereld en de helende kracht van feminiene energie door je heen te laten stromen. 

Vind je de connectie met jouw lichaam weer terug. Dankzij de stilstand kan je de stem van jouw intuïtie weer horen. Je voelt je door de begeleiding veilig en gedragen om jouw emotionele waarheid te doorvoelen. Zo kom je ieder uur van dit retreat dichter bij jezelf. 

Alles op dit retreat, van de zeer ervaren coaches en therapeuten, tot aan de oogverblindende locatie, de bijzondere energie op deze plek en de magische vrouwencirkel helpt je te herbronnen. 

4-DAY RETREAT 

ELAISA ENERGETIC WELLNESS & TER HILLS RESORT

NATIONAL PARC HOGE KEMPEN, BELGIUM

Day 1

Dinsdag 12 september start 13.00

Circle Opening | Sharing Leadership Lessons | Confidence Booster

Shared lunch, dining and wining

Day 2

Woensdag 14 september 

Shedding skin | Temazcal Ceremonie (zweethut)

Sharing circles | Space to retreat

Day 3

Donderdag 14 september 

The body as our temple | Setting bounderies | Biodynamic Breathwork

Sharing circles | Space to retreat

Retreat women leaders

Day 4

Vrijdag 15 september einde 15.00 

Sacred feminine energy | The gift you bring as a leader

Closing ceremony 

All-inclusive feminine leadership retreat
All-inclusive retreat

Je overnacht in een van onze eigen cottage op het luxe Ter Hills Resort

De sessies vinden plaats in het prachtige Elaisa Energetic Wellness Centrum. Een bijzondere locatie waarvan sommige delen exclusief voor onze groep toegankelijk zijn. Daarnaast heb je als deelnemer aan dit retreat gedurende de hele dag toegang tot alle faciliteiten die Elaisa te bieden heeft. 

Dit retreat is inclusief:

  • Groepstrainingen gedurende vier dagen onder de persoonlijke begeleiding van Carla Clarissa;
  • Toegang tot Elaisa Energetic Wellness gedurende alle dagen van het retreat;
  • Drie unieke wellness belevingen;
  • Drie overnachtingen in een gedeelde kamer met ontbijt;
  • Gezonde, heerlijke lunches en diners geserveerd in Elaisa Wellness.
 
Je hebt de mogelijkheid om tegen bijbetaling massages of skin- & bodycare behandelingen te boeken bij Elaisa Wellness.  
 

€2197,- excl. BTW

Wil je meer ?

Een retreat is prachtig, maar wat als je op zoek bent naar een langduriger programma? Dit jaar bied ik de mogelijkheid om het retreat uit te breiden tot een verdiepingsprogramma van vijf maanden. Zodat ik wat langer aan je zijde blijf staan en jij meer persoonlijke begeleiding krijgt tijdens jouw transformatieproces.

uitbreiden naar een verdiepingsprogramma

Verdiepingsprogramma

Start op 6 juli met een verdieping op het mediteren en het leiden vanuit een heldere geest. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, een inspirerende talk van een meditatie- en breinexpert en oefeningen ontdek jij hoe je in een diepere staat van ontspanning kunt leven en leiden.

Van 12-15 september dompel jij jezelf onder in een transformerend retreat waar oude lagen worden afgepeld, heling plaatsvindt en je dieper verbonden raakt met je feminiene energie, je vrouwelijke intuïtie en je lichaam. 

Op 2 en 3 november ga jij aan de gang met jouw rol als change agent. Dankzij de ontwikkeling van jouw persoonlijke leiderschap voel jij je gesterkt om een belangrijkere rol in de cultuurverandering van jouw organisatie op je te nemen. Met name richting een meer gelijkwaardige, gebalanceerde en inclusieve organisatiecultuur.

Op deze 1,5 daagse training leer je: 

  1. Een systemisch perspectief op jouw organisatie te ontwikkelen, o.a. aan de hand van organisatieopstellingen;
  2. Een stakeholder map te maken, drijfveren in kaart te brengen en bepaal je hoe je de belangrijkste stakeholders gaat beïnvloeden;
  3.  Een veranderplan op te stellen met jouw visie, een concrete strategie en doelen om deze visie te bereiken. Met speciale aandacht voor het creëren van draagvlak en hoe je interne crisissen gebruikt als wind in jouw zeilen. 

Gedurende het verdiepingsprogramma zijn er vijf individuele coachingsgesprekken van een uur. Deze kunnen online plaatsvinden, maar ook face-to-face in het rustgevende Renessence Center for Well-Being aan de Zuidas.

Verdiepingsprogramma

Mind Oasis

Op 6 juli, vlak voor de start van de zomervakantie, komen we alvast een dag bij elkaar. Dit one-day retreat staat in het teken van The Art of Soulful Living en vormt de start van de verdiepende reis die je de komende maanden gaat maken.

In ’s werelds eerste Mind Oasis komen we langzaam in een lagere versnelling terecht. Ideaal vlak voorafgaand aan de zomervakantie en ook ter voorbereiding op het meerdaagse retreat. Tijdens deze dag staan alle behandelingen van de Mind Oasis tot jouw beschikking zoals de ‘Breathing Bubble’ waar ademhalingsoefeningen van Wim Hof aangeboden worden en de ‘Brain Massage’ waar je in je eigen capsule meegevoerd wordt in klanken die de hersenen écht tot rust brengen. 

Ook gaan we deze dag onze intentie voor het retreat doorvoelen, veiligheid in de cirkel scheppen en soulful eten in Restaurant Rouhi.

Verdiepingsprogramma

Agent of Change

Aan de hand van Theory U, een procesmodel voor vernieuwing en transformatie van mens en organisatie, leer je jouw vrouwelijke leiderschap in te zetten voor duurzame veranderingen binnen jouw organisatie. Theory U sluit perfect aan op de Journey to Wholeness en is daarmee een ware verdieping op jouw leiderschapsontwikkeling. 

Deze training wordt begeleid door Carla Clarissa en Masha TrommelMasha is vanuit Women.inc verantwoordelijk geweest voor grote systeem interventies in het Nederlandse bedrijfsleven. Tijdens deze training deelt ze haar lessen en inzichten met je en helpt ze bij het opstellen van jouw eigen systeem interventieplan. 

De training van 2 en 3 november op Buitenplaats de Hoorneboeg start om 14.00 en duurt tot de volgende dag 16.00. Een overnachting is inbegrepen. 

Verdiepingsprogramma

Individuele coaching

Gedurende iedere stap op jouw transformatieproces sta ik aan je zijde. Iedere individuele sessie gaat in op waar jij op dat moment staat en bouwt voort op waar we aan gewerkt hebben. In mijn coaching benader ik de mens vanuit een geheel van psyche, lichaam en ziel. Dit betekent dat mijn coachingsvragen en technieken gericht zijn op de integratie van dit volledige mens-zijn in jouw leiderschap. Meditatie- en visualisatietechnieken, embodiment practices, en zelf-analyse in combinatie met tussentijdse reflectievragen maken onderdeel uit van de vijf individuele coachingsgesprekken.

Persoonlijke begeleiding

Langduriger programma in sisterhood

Verdieping én uitbreiding van jouw leiderschap

Van aandacht op het 'zelf' naar aandacht op het 'systeem'

WHAT ARE YOU WAITING FOR?

Er zullen altijd redenen zijn om iets niet te doen, zoals een volle agenda, een doel dat eerst moet worden bereikt, een betere baan of een gezin dat je aandacht nodig heeft. Maar er zijn ook genoeg redenen om die volgende stap te zetten. Het is jouw keuze. Eén ding is echter duidelijk: er is niemand op deze wereld die jouw eigen leiderschapsontwikkeling belangrijker zal maken dan jijzelf.

Door te investeren in je eigen leiderschap, kunnen we een betere toekomst creëren voor iedereen.

€5318,- incl. BTW

YOU ARE BORN TO CHANGE IT!

LET'S ENROLL
NOW

Retreat

All-inclusive retreat van 12-15 september

€2197,- excl. BTW

€2658,- incl. BTW

Verdiepingsprogramma
(incl. Retreat)

One-day retreat op 6 juli

All-inclusive retreat van 12-15 september, 

eigen kamer obv beschikbaarheid

1,5-daagse training ‘Agent of Change’ op 2 en 3 november

5 individuele coachgesprekken

€4395,- excl. BTW

€5318,- incl. BTW

QUESTIONS

WHAT ARE YOU WAITING FOR?

Voor wie is dit retreat en het verdiepingsprogramma?

Het retreat is ideaal voor vrouwen die reeds enige tijd op weg zijn met hun Journey to Wholeness. Je bent je bewust van wat verdere heling kan gebruiken en wilt met lichaamgerichte therapieën aan jouw heling en ontwikkeling werken.

Het verdiepingsprogramma is ideaal voor vrouwen die The Women’s Leadership Program hebben gevolgd, of al veel aan leiderschapsontwikkeling gedaan hebben, en verlangen naar een verdere verdieping op Mind, Body en Soul. In het verdiepingsprogramma komt op gezette tijden de cirkel van vrouwelijke leiders weer bij elkaar, is er meer aandacht voor persoonlijke begeleiding gedurende een aantal maanden en ga je niet alleen met je eigen ontwikkeling aan het werk, maar ook met het ontwikkelen van jouw organisatie. Changing the game is wat jij na het verdiepingsprogramma als vrouwelijke leider werkelijk gaat doen!

Kan ik de modules van het verdiepingsprogramma ook los boeken?

Het one-day retreat op 6 juli in de Mind Oasis, de 1,5-daagse ‘Agent of Change’ trainingen en een individueel coachingstraject zijn ook los te boeken. De prijzen hiervoor zijn:

One-day retreat Mind Oasis: €400,- excl. BTW

1,5-daagse training ‘Agent of Change’: €1250,- excl. BTW

5 individuele coachgesprekken: €1250,- excl. BTW

Kan ik een offerte en/of een BTW-factuur ontvangen?

Jazeker. Voor de aanvraag van een offerte op naam van jouw organisatie stuur je een mail naar carla@carlaclarissa.com, met daarin de NAW gegevens en contactpersoon van jouw organisatie. 

Een factuur op je bedrijfsnaam omvang je direct na betaling. Check je spam als de factuur niet in je mail zit of stuur mij een email wanneer je de factuur na betaling niet in je mail ontvangen hebt. 

Voor bedrijven die gevestigd zijn in het buitenland geldt het 0%-BTW tarief. Wanneer je een geldig buitenlands BTW-nummer invult bij de betaling, wordt het verkoop bedrag exclusief BTW afgerekend.   

Wat is inbegrepen in de prijs van het retreat?

In de prijs van het retreat zitten de overnachtingen, het eten en drinken, de coachingsbegeleiding, toegang tot Elaisa Wellness en drie unieke belevingen inbegrepen. De prijs is exclusief reiskosten en eventuele massages en skin & bodycare behandelingen.

Hoe kan ik extra behandelingen boeken?

Elaisa Energetic Wellness heeft een keur aan geweldige lichaamsbehandelingen. Check hun website voor een overzicht. Gedurende de dagen zelf kan je aanvullende behandelingen boeken. Deze zijn niet inbegrepen in de retreat-prijs en dien je zelf ter plekke te betalen. 

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA