The Power of the Divine Feminine

Er gloeit een diep verlangen binnenin je om je innerlijke licht te laten stralen, om te leiden vanuit de kracht van je goddelijke vrouwelijke wijsheid, en om trouw te blijven aan je authentieke zelf in elke dimensie van je bestaan.

Sluit je dan aan bij mij en je sisters in deze betoverende reis, waar we rust vinden en onszelf laten herrijzen in onze ware kracht.

Woman of Light:
this retreat is especially for you ūüéܬ†

Waar je tegenaan loopt

Getemde Vrouwelijke Kracht

Je bent sterk, maar soms lijkt het alsof je ware kracht getemd is door energie√ęn om je heen. In de dynamiek van een grotendeels mannelijke werkomgeving, wordt de subtiele, maar diepgaande kracht van je vrouwelijkheid misschien ondergewaardeerd of ingetoomd. Je verlangt ernaar om deze getemde kracht te bevrijden, om volledig in je eigen licht en energie te staan.

Essentie
Vergeten

In de jacht naar succes en het voldoen aan externe verwachtingen, is het gemakkelijk om je ware essentie te vergeten. Je hebt misschien gemerkt dat je steeds meer vervreemd raakt van de kwaliteiten die jou uniek maken als vrouwelijke leider – zoals intu√Įtie, empathie, en de capaciteit om holistisch te denken en te voelen. Het is tijd om weer contact te maken met deze kernkwaliteiten, ze te eren en ze in te zetten in je leiderschap.

Verstikte
Innerlijke Stem

Je weet dat je een innerlijke stem hebt die krachtig en wijs is, maar de constante ruis van ‘moeten’ en ‘horen te zijn’ heeft het moeilijk gemaakt om deze nog te horen. Je voelt de noodzaak om jezelf los te wrikken uit de greep van verwachtingen en terug te keren naar een plek waar je innerlijke stem de leidende kracht is in je leven en werk. Dit gaat over het herontdekken van je intu√Įtie en het durven volgen van deze innerlijke leiding.

“Leef en leid vanuit een diepe verbinding
met de divine feminine.‚ÄĚ

Op dit retreat...

Ontsteek je het vurige potentieel dat in jou sluimert. We cre√ęren een omgeving waar je je eigen innerlijke vlam kan voeden en laten groeien. In een sfeer van acceptatie en warmte maak je ruimte om jouw passie en jouw vuur te ontdekken en te omarmen. Door je te verbinden met de kracht van de goddelijke vrouwelijke energie, leer je hoe je jouw innerlijke vuur kan gebruiken als een bron van kracht en inspiratie.

Alles op dit retreat, van de zeer ervaren begeleiders, de bijzondere ceremonies tot aan de energetische ruimtes zijn erop gericht jou diep te verbinden met je intu√Įtie en de divine feminine in jou. In deze rustgevende omgeving leer je af te stemmen op je innerlijke leiding en deze te vertrouwen. 

Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen verkennen we methoden en technieken die je helpen om jezelf volledig te uiten en gezien te worden als de stralende, krachtige vrouw die je bent.

Voor wie is dit het ideale retreat?

Dit retreat is perfect voor de vrouw die klaar is om haar innerlijke vlam te ontsteken en te stralen met onbevreesde authenticiteit.

Het is ontworpen voor visionaire vrouwen, leiders, ondernemers en professionals die dieper willen duiken in de kracht van hun vrouwelijke energie en deze willen integreren in alle facetten van hun leven.

Ben jij iemand die?

Dan zal je vinden dat dit retreat niet alleen een verrijking is, maar een essenti√ęle stap op je pad naar zelfontdekking en empowerment. Samen met een groep gelijkgestemde ‘Women of Light’, zal je deze transformerende ervaring delen, waardoor je ge√Įnspireerd en met hernieuwde energie terugkeert naar je dagelijks leven.

Maak je klaar om jezelf te bevrijden van beperkingen en je leven met ongekende kracht en helderheid te leiden. “Embrace Your Feminine Fire” nodigt je uit om de leider te worden die je altijd al had willen zijn.

4-DAY RETREAT | 1 - 4 oktober

Embrace the Feminine Fire

Word de leider die je altijd al had willen zijn.

Je hebt de mogelijkheid om tegen bijbetaling extra massages of skin- & bodycare behandelingen te boeken bij Elaisa Wellness.  

‚ā¨2397,- excl. BTW | 2900,- incl. btw
betaling in termijnen mogelijk

Het programma

Dag 1: Ontsteken van het Licht

Aankomst: Treed binnen in de serene luxe van het Terhills Hotel, waar je een privékamer met badkamer vindt.

Circle Opening in Avalon Dome: Laat je inspireren door Carla Clarissa in deze betoverende koepel, speciaal ontworpen om jouw spirituele ontwaken te voeden. Ervaar de verheffende energie van duizenden kristallen in een spectaculaire waterval.

Hathor Ritueel: Onder leiding van ceremoniemeester Kristien Gounakis, duik je in de Laconium voor een ritueel dat je door middel van klankschalen en oude Egyptische muziek terugbrengt naar je essentie.

Avond: Geniet van een heerlijk diner, een rondleiding en tijd voor jezelf om te ontspannen en te reflecteren.

ilse-stokking-IZTKY_UGOQ8-unsplash

Dag 2: Verdiepen van de Connectie

Ontwaken: Begin de dag met een voedzaam ontbijt in het hotel.

Circle-up in Avalon Dome: Sluit aan bij een diepgaande meditatieve sessie en embodiment practice getiteld “The Divine Feminine Within”, geleid door Carla Clarissa.

Kleiceremonie in de Clay Sauna: Ervaar een zuiverende ceremoni√ęle behandeling in de warmte van de sauna, samen met je sisters.

Middag en Avond: Na de lunch, geniet van massages, tijd voor jezelf en sluit de dag af met een diner en een Sunset Sauna opgietritueel, georkestreerd door de ervaren ceremoniemeesters van Elaisa.

Dag 3: Ontwaken van het Vrouwelijke Vuur

Ochtendritueel: Start met een voedend ontbijt in het hotel.

Temazcal Ceremonie: “Awakening the Feminine Fire” – deze krachtige zweethutceremonie, geleid door Kristien Gounakis en haar man, verbindt je met het vrouwelijke vuur binnenin ons, ondersteund door oeroude muzikale klanken.

Feminine power: Na de lunch neemt Carla Clarissa je mee op een innerlijke reis waarin je jouw energie voelt verzachten en je juist daardoor een zuiverder, krachtiger aanwezigheid in jezelf gaat ervaren. Deze sessie bouwt in alle rust en zachtheid voort op de transformerende ervaring van de Temazcal en helpt bij de integratie van jouw ervaringen. 

Avond: Ontspan met massages, geniet van een heerlijk diner en neem tijd voor jezelf.

mohamed-nohassi-aERr5rdu1fw-unsplash
pexels-mauro-savoca-4539650

Dag 4: Integratie en Bevrijding

Wake-up: Geniet van een rustig ontbijt in het hotel.

Crystal Cave: Neem deel aan de “Integration and Liberation” sessie in de Crystal Cave, geleid door Carla Clarissa.

Kundalini Practice: Verken je energetische potentieel in de Avalon Dome, onder leiding van Kristien Gounakis en Carla Clarissa.

Closing Ceremony: Na de lunch, verzamelen we voor een krachtige afsluitingsceremonie, waarmee we ons retreat eervol en ge√Įnspireerd afronden.

Inclusief 2x Individuele coachingsessie met Carla

Om de krachtige ervaring van het “Embrace Your Feminine Fire” retreat te verdiepen en de integratie van je nieuwe inzichten in je dagelijks leven te verzekeren, biedt dit programma twee exclusieve √©√©n-op-√©√©n coachgesprekken met Carla Clarissa. Deze gesprekken vormen een essentieel onderdeel van je reis, ontworpen om zowel voorbereiding als follow-up te bieden die jouw persoonlijke en professionele transformatie ondersteunen. Zodoende is de impact van het retreat niet alleen diepgaand maar ook blijvend van aard.

Voorafgaand aan het Retreat:¬†Het eerste gesprek vindt plaats v√≥√≥r het retreat. Dit is een moment van voorbereiding, waarin we samen jouw huidige situatie verkennen, specifieke doelen stellen en eventuele blokkades identificeren. Dit gesprek is bedoeld om je te ori√ęnteren en te zorgen dat je met heldere intenties en openheid het retreat ingaat, klaar om het meeste uit deze ervaring te halen.

Na Afloop van het Retreat:
Het tweede gesprek vindt plaats na afloop van het retreat. Dit is jouw kans om de ervaringen en inzichten die je hebt opgedaan te verankeren. Samen evalueren we de stappen die je hebt gezet en bespreken we hoe je de ontwaakte vrouwelijke krachten kunt blijven voeden en integreren in je dagelijkse leven en werk. Dit gesprek helpt om de duurzame veranderingen te waarborgen die je tijdens het retreat hebt ingezet, en zorgt ervoor dat je je nieuwe zelf met vertrouwen en kracht kunt manifesteren in je wereld.

Contact Carla Clarissa coach vrouwelijk leiderschap

Wat haal je uit dit retreat?

“Embrace the Feminine Fire” is meer dan alleen een retreat; het is een transformatieve ervaring op jouw reis naar authentiek leiderschap.¬†

Wat kun je verwachten van dit retreat:

Elke sessie is zorgvuldig ontworpen om je niet alleen tijdens het retreat te ondersteunen, maar ook daarna, zodat je met vertrouwen en helderheid de geleerde lessen kunt integreren en toepassen.

Stap in deze krachtige reis en transformeer de manier waarop je jezelf ziet, hoe je leidt en hoe je invloed uitoefent in de wereld.

CARLA CLARISSA - COACH & MENTOR, FACILITATOR WOMEN'S LEADERSHIP CIRCLES 

‚ÄúRuimte voor verstilling, introspectie en welzijn is cruciaal voor het cultiveren van authentiek leiderschap.‚ÄĚ

CC pray

Carla Clarissa leidt en coacht vanuit vrouwelijke kracht en wijsheid.¬†Tijdens het retreat “Embrace Your Feminine Fire” neemt Carla Clarissa de rol op zich van gids en coach, waarbij ze haar diepgaande kennis en intu√Įtie gebruikt om elke deelnemer te begeleiden naar persoonlijke en professionele transformatie. Carla’s benadering is uniek in haar vermogen om een veilige en ondersteunende omgeving te cre√ęren waarin vrouwen vrij zijn om hun innerlijke ervaringen te verkennen en te delen. Ze faciliteert diepgaande gesprekken, leidt krachtige meditatiesessies, en biedt individuele begeleiding die specifiek gericht is op het ontsteken van de goddelijke vrouwelijke kracht binnen elke deelnemer.

Als facilitator brengt Carla niet alleen haar kennis van vrouwelijk leiderschap naar voren, maar ook haar persoonlijke ervaringen en inzichten, wat een rijke, resonante leeromgeving cre√ęert. Ze is bijzonder bekwaam in het integreren van spirituele principes met praktische leiderschapsvaardigheden, waardoor deelnemers zowel ge√Įnspireerd als getransformeerd naar huis gaan.

Carla’s aanwezigheid in het retreat is die van een lichtbaken; ze verlicht paden van groei en ontwikkeling die misschien eerder onzichtbaar waren voor de deelnemers, en inspireert hen om met moed en helderheid nieuwe stappen te zetten.

KRISTIEN GOUNAKIS - CEREMONIEMEESTER

Een diepe verbinding tussen lichaam, hart en ziel, is hetgeen Kristien drijft in haar leven. Dit heeft haar doen verdiepen
in yoga, healing movement, vuurloop, zweethut, diverse vormen van ceremonies, ademtechnieken, alternatieve geneeswijze, holistische lichaamsbehandelingen, groeps- en individuele workshops. 

Een mix die zij met passie brengt om tot een gebalanceerde levenswijze te komen. Door haar sterk aanvoelen neemt ze je op een heel betrokken manier mee naar verbinding, transformatie en zelfliefde.

big-Kristien Gounakis

De locatie

NATIONAL PARC HOGE KEMPEN, BELGIUM

Locatie: Elaisa Energetic Wellness

Overnachting: Terhills Hotel (private bedrooms)

Je overnacht in je eigen hotelkamer in het prachtige¬†Terhills Hotel. Iedere ochtend staat er een verrukkelijk ontbijt voor je klaar.¬† De sessies vinden plaats bij¬†Elaisa Energetic Wellness, een¬†heel bijzondere plek in een Nationaal Park in Belgi√ę. Op deze verbluffende locatie zijn sommige delen exclusief voor onze groep toegankelijk zijn. Daarnaast heb je als deelnemer aan dit retreat gedurende de hele dag toegang tot alle faciliteiten die Elaisa te bieden heeft.

Wil je meer ?

Een retreat is prachtig, maar wat als je op zoek bent naar een langduriger programma? Dit jaar bied ik de mogelijkheid om het retreat uit te breiden tot een verdiepingsprogramma van vijf maanden. Zodat ik wat langer aan je zijde blijf staan en jij meer persoonlijke begeleiding krijgt tijdens jouw transformatieproces.

uitbreiden naar een verdiepingsprogramma

Verdiepingsprogramma

Start op 6 juli met een verdieping op het mediteren en het leiden vanuit een heldere geest. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, een inspirerende talk van een meditatie- en breinexpert en oefeningen ontdek jij hoe je in een diepere staat van ontspanning kunt leven en leiden.

Van 12-15 september dompel jij jezelf onder in een transformerend retreat waar oude lagen worden afgepeld, heling plaatsvindt en je dieper verbonden raakt met je feminiene energie, je vrouwelijke intu√Įtie en je lichaam.¬†

Op 2 en 3 november ga jij aan de gang met jouw rol als change agent. Dankzij de ontwikkeling van jouw persoonlijke leiderschap voel jij je gesterkt om een belangrijkere rol in de cultuurverandering van jouw organisatie op je te nemen. Met name richting een meer gelijkwaardige, gebalanceerde en inclusieve organisatiecultuur.

Op deze 1,5 daagse training leer je: 

  1. Een systemisch perspectief op jouw organisatie te ontwikkelen, o.a. aan de hand van organisatieopstellingen;
  2. Een stakeholder map te maken, drijfveren in kaart te brengen en bepaal je hoe je de belangrijkste stakeholders gaat be√Įnvloeden;
  3. ¬†Een veranderplan op te stellen met jouw visie, een concrete strategie en doelen om deze visie te bereiken. Met speciale aandacht voor het cre√ęren van draagvlak en hoe je interne crisissen gebruikt als wind in jouw zeilen.¬†

Gedurende het verdiepingsprogramma zijn er vijf individuele coachingsgesprekken van een uur. Deze kunnen online plaatsvinden, maar ook face-to-face in het rustgevende Renessence Center for Well-Being aan de Zuidas.

Verdiepingsprogramma

Mind Oasis

Op 6 juli, vlak voor de start van de zomervakantie, komen we alvast een dag bij elkaar. Dit one-day retreat staat in het teken van The Art of Soulful Living en vormt de start van de verdiepende reis die je de komende maanden gaat maken.

In ’s werelds eerste Mind Oasis komen we langzaam in een lagere versnelling terecht. Ideaal vlak voorafgaand aan de zomervakantie en ook ter voorbereiding op het meerdaagse retreat. Tijdens deze dag staan alle behandelingen van de Mind Oasis tot jouw beschikking zoals de¬†‚ÄėBreathing Bubble‚Äô waar ademhalingsoefeningen van Wim Hof aangeboden worden en de ‚ÄėBrain Massage‚Äô waar je in je eigen capsule meegevoerd wordt in klanken die de hersenen √©cht tot rust brengen.¬†

Ook gaan we deze dag onze intentie voor het retreat doorvoelen, veiligheid in de cirkel scheppen en soulful eten in Restaurant Rouhi.

Verdiepingsprogramma

Agent of Change

Aan de hand van Theory U, een procesmodel voor vernieuwing en transformatie van mens en organisatie, leer je jouw vrouwelijke leiderschap in te zetten voor duurzame veranderingen binnen jouw organisatie. Theory U sluit perfect aan op de Journey to Wholeness en is daarmee een ware verdieping op jouw leiderschapsontwikkeling. 

Deze training wordt begeleid door Carla Clarissa en Masha Trommel. Masha is vanuit Women.inc verantwoordelijk geweest voor grote systeem interventies in het Nederlandse bedrijfsleven. Tijdens deze training deelt ze haar lessen en inzichten met je en helpt ze bij het opstellen van jouw eigen systeem interventieplan. 

De training van 2 en 3 november op Buitenplaats de Hoorneboeg start om 14.00 en duurt tot de volgende dag 16.00. Een overnachting is inbegrepen. 

Verdiepingsprogramma

Individuele coaching

Gedurende iedere stap op jouw transformatieproces sta ik aan je zijde. Iedere individuele sessie gaat in op waar jij op dat moment staat en bouwt voort op waar we aan gewerkt hebben. In mijn coaching benader ik de mens vanuit een geheel van psyche, lichaam en ziel. Dit betekent dat mijn coachingsvragen en technieken gericht zijn op de integratie van dit volledige mens-zijn in jouw leiderschap. Meditatie- en visualisatietechnieken, embodiment practices, en zelf-analyse in combinatie met tussentijdse reflectievragen maken onderdeel uit van de vijf individuele coachingsgesprekken.

Persoonlijke begeleiding

Langduriger programma in sisterhood

Verdieping én uitbreiding van jouw leiderschap

Van aandacht op het 'zelf' naar aandacht op het 'systeem'

THE RIGHT TIME IS NOW

Er zullen altijd redenen zijn om iets niet te doen, zoals een volle agenda, een doel dat eerst moet worden bereikt, een betere baan of een gezin dat je aandacht nodig heeft. Maar er zijn ook genoeg redenen om die volgende stap te zetten. Het is jouw keuze. Eén ding is echter duidelijk: er is niemand op deze wereld die jouw eigen leiderschapsontwikkeling belangrijker zal maken dan jijzelf.

Door te investeren in je eigen leiderschap, kunnen we een betere toekomst cre√ęren voor iedereen.

2900,- incl. BTW

4-DAY RETREAT all inclusive | 1 -4 oktober 2024

Embrace the
Feminine Fire

Vind ruimte, rust en reconnect met je ware aard.

‚ā¨2397,- excl. BTW | 2900,- incl. btw
betaling in 3 termijnen mogelijk

Veelgestelde vragen

Het retreat is ideaal voor vrouwen die reeds enige tijd op weg zijn met hun Journey to Wholeness. Je bent je bewust van wat verdere heling kan gebruiken en wilt met lichaamgerichte therapie√ęn aan jouw heling en ontwikkeling werken. Je bent bereid om in een paar dagen diep te gaan en deinst niet terug voor een deep dive in de vrouwelijke energie!

Omdat al onze sessies exclusief voor onze groep gehouden worden, en wij de ruimtes op dat moment dus ook exclusief voor onszelf hebben, bepalen we zelf wat we dragen. Op woensdag, donderdag en elke √©√©rste zaterdag is binnen het gehele Wellness centrum, en dus ook in alle sauna’s, badkleding verplicht. Op de andere dagen niet.¬†

In de prijs van het retreat zitten de overnachtingen, het eten en drinken, de coachingsbegeleiding, toegang tot Elaisa Wellness, vier unieke belevingen en één massage inbegrepen. De prijs is exclusief reiskosten en eventuele extra massages en skin & bodycare behandelingen.

Ja, betaling in drie termijnen in mogelijk. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden

Als bonus: Betaal in 1x en ontvang gratis een gesigneerd exemplaar van mijn boek, voor jezelf of een ander.

Jazeker. Voor de aanvraag van een offerte op naam van jouw organisatie stuur je een mail naar carla@carlaclarissa.com, met daarin de NAW gegevens en contactpersoon van jouw organisatie. 

Een factuur op je bedrijfsnaam ontvang je direct na betaling. Check je spam als de factuur niet in je mail zit of stuur mij een email wanneer je de factuur na betaling niet in je mail ontvangen hebt. 

Voor bedrijven die gevestigd zijn in het buitenland geldt het 0%-BTW tarief. Wanneer je een geldig buitenlands BTW-nummer invult bij de betaling, wordt het verkoop bedrag exclusief BTW afgerekend.   

Elaisa Energetic Wellness heeft een keur aan geweldige lichaamsbehandelingen. Check hun website voor een overzicht. Gedurende de dagen zelf kan je aanvullende behandelingen boeken. Deze zijn niet inbegrepen in de retreat-prijs en dien je zelf ter plekke te betalen. 

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA