Shake things up as an

Agent of Change

woensdag 17 januari van 10.00-18.00 | keizersgracht 8 in Amsterdam

€297,- excl. BTW

Meditaties en playlists

Wil je een
Change Agent zijn?

Wil je jouw energie en leiderschap ook inzetten als change agent binnen je organisatie? Wil je meer leren over hoe jij je vrouwelijke leiderschap in kan zetten voor duurzame veranderingen? Dan is onze eendaagse training ‘Shake things up as an Agent of Change’ bedoeld voor jou!  

you are in the right place.

uitdagingen die je bezig kunnen houden

Hoe maak ik meer impact?

Je wilt meer bijdragen aan strategische thema’s die spelen in jouw organisatie en in de maatschappij. Met name richting een meer gelijkwaardige, gebalanceerde en inclusieve organisatiecultuur. Alleen hoe pak je dat aan en waar begin je? 

Hoe breng ik beweging?

Je voelt een verlangen om meer visionair te werken en te spreken, mensen in beweging te krijgen en verandering te brengen. Maar je mist concrete handvatten.

Kan het niet sneller?

Dankzij de ontwikkeling van jouw persoonlijke leiderschap voel jij je gesterkt om een belangrijkere rol in de cultuurverandering van jouw organisatie op je te nemen. Wat kan jij nu juist als vrouwelijk leider doen om de spiegel voor te houden en versnelling in het systeem te brengen?

“Onze levens beginnen te eindigen op het moment dat we stil worden over zaken die ertoe doen!”

— Martin Luther King Jr.

De training bestaat uit vier programma onderdelen:

  1. Theoretisch framework van waaruit we veranderingsprocessen leiden;
  2. Het ontwikkelen van systemisch inzicht; een zeer belangrijke competentie voor change agents;
  3. Het onbesproken verhaal achter weerstand kunnen horen en met compassie ontmoeten;
  4. De juiste interventies, voor in dit moment, leren te bepalen.

1. Theory U

Aan de hand van Theory U, een procesmodel voor vernieuwing en transformatie van mens en organisatie, delen Masha Trommel en ik onze meest waardevolle kennis en ervaringen over het leiden van systeemveranderingen. Theory U sluit perfect aan op de Journey to Wholeness en is daarmee een ware verdieping op jouw leiderschapsontwikkeling! In de training leren je de grondbeginselen van Theory U en ontdek je hoe je deze theorie als handvat kunt gaan gebruiken.

2. Systemisch perspectief

Tijdens de training ontwikkel je een systemisch perspectief op je organisatie en ontdek je welke actoren elkaar in dit veranderingsproces beïnvloeden. We werken o.a. met organisatieopstellingen en mental models om je anders te leren kijken naar jouw organisatie en dus ook naar de interventies die nodig zijn.

Individuele coaching persoonlijk leiderschap voor vrouwen

3. Weerstand

Weerstand is energie die je kan kanaliseren voor het veranderproces. In de training helpen wij jou te begrijpen waar de weerstand werkelijk over gaat en ontdek je hoe je met compassie de weerstand omarmt en juist daarmee helpt om het veranderproces te versnellen en in stroming te houden.   

Zet liefde in als jouw kracht! 

4. Interventieplan

En dan is het tijd om jouw eigen interventieplan te schrijven! Ter inspiratie delen wij een aantal van de meest high-impact interventies die wij zelf binnen organisaties geleid hebben. Maar jouw interventieplan laten we richten op wat er in jouw organisatie nodig is! Gebaseerd op wat je geleerd hebt van Theory U, het systemisch perspectief op jouw organisatie en waar de weerstand werkelijk over gaat, bepaal je samen met ons wat de eerste juiste interventies voor jou zijn om op te pakken.  

na deze training keer je terug naar jouw werk met…

De resultaten

Een systemisch perspectief op jouw organisatie en begrijp je waarom bepaalde veranderingen maar blijven steken.
01
Een stakeholder map waarin de drijfveren in kaart zijn gebracht en een beïnvloedingsstrategie voor de belangrijkste stakeholders binnen deze verandering.
02
Een interventieplan met de eerstvolgende belangrijkste interventies die jij gaat doen.
03
Inzicht in hoe, waar en bij wie jij draagvlak moet gaan creëren.
04
Een eerste idee over hoe je een mogelijke interne crisis kunt gaan gebruiken als case for your change.
05

masha trommel – trainer system change & feminine leadership

“To get there you have to adapt to the system, but if you are there - don’t forget to change the system!”

Masha Trommel is vanuit Women.inc verantwoordelijk geweest voor grote systeem interventies in het Nederlandse bedrijfsleven. Zij is de drijvende kracht geweest achter het Partnerverlof en als econoom focust zij zich op het creëren van toegevoegde waarde voor organisaties. Deze blik leert ze jou ook te hebben tijdens het leiden van veranderingsprocessen. Tijdens deze training deelt ze haar lessen en inzichten met je en helpt ze bij het opstellen van jouw eigen systeem interventieplan.

LinkedIn profiel Masha Trommel

Carla Clarissa

carla clarissa – coach & change leader

“I believe women are key in transforming the world we live in.”

Tijdens deze training breng ik mijn vaardigheden als coach samen met mijn ervaring als transitiemanager van cultuurveranderingsprocessen en die van facilitator van large group interventions. Ik heb aan den lijven ondervonden hoe belangrijk het leiderschap van vrouwen is in veranderingsprocessen. Deze training stelt vrouwen in staat veel meer te doen met hun drive om duurzame veranderingen teweeg te brengen.

LET'S ENROLL NOW!

De eerstvolgende 1-daagse training Shake things up as an Agent of Change vindt plaats op:
Woensdag 17 januari van 10.00 – 18.00 uur, Keizersgracht 8 in Amsterdam. Aansluitend borrel met tapas!

Deze training past bij jou wanneer je jouw vrouwelijke leiderschap wilt inzetten voor een versnelling van D&I in jouw organisatie, wanneer je beter met de weerstand wilt leren omgaan, en wanneer je geïnspireerd wilt worden door ervaren change leaders en fantastische coaches! In een cirkel van vrouwelijke leiders duiken we met elkaar de diepte in en leren we de Mind, Heart and Will van onze organisaties te openen!

ps. Er zullen altijd redenen zijn om iets niet te doen, zoals een volle agenda, een doel dat je eerst moet bereiken, een betere baan of een gezin dat je aandacht nodig heeft. Maar er zijn ook genoeg redenen om die volgende stap juist wél nu te zetten. Het is jouw keuze. Eén ding is echter duidelijk: er is niemand op deze wereld die jouw eigen leiderschapsontwikkeling belangrijker zal maken dan jijzelf.

 

Learn from experienced change leaders and coaches

Follow a proven
theory on change leadershop

Grow your network of change agents

Get ready to create some waves within
one day

Carla Clarissa X By Rosemarie - 103

bonus

Kom je samen met een collega?

Briljant idee! Werk tijdens de training samen met een andere sister uit jouw organisatie aan de veranderopgave. Twee zien meer dan één en jullie kunnen elkaar bovendien bij de implementatie van jullie interventieplan enorm helpen! 

Schrijven er twee deelnemers van dezelfde organisatie zich in? Dan ontvangen jullie een gratis coachgesprek van ons na de training.

LET’S CREATE SOME WAVES!

17 januari van 10.00-18.00

Keizersgracht 8, Amsterdam

Trainers: Carla Clarissa en Masha Trommel

JOIN US!

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA