Versterk jouw leiderschapspotentieel met Executive Coaching

Bereik nieuwe hoogten in je professionele en persoonlijke leven

Executive coaching biedt een unieke kans om jouw leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen, en om een blijvende impact te maken op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Het is meer dan een populaire bedrijfsterm; het is een transformatieve reis die persoonlijke groei en professionele vooruitgang samenbrengt. 

Terwijl traditionele business coaching zich concentreert op het verbeteren van operationele vaardigheden en bedrijfsdoelstellingen, gaat executive coaching dieper in op de persoonlijke ontwikkeling en het leiderschapspotentieel van individuen. Dit is met name van belang voor vrouwelijke leiders die op een kruispunt staan in hun carrière en leven.

Het belang van Executive Coaching voor vrouwelijke leiders

Als ervaren executive coach, richt ik mij op het ontwikkelen van authentiek leiderschap, waarbij je jouw unieke waarden en sterke punten verkent en integreert in je leiderschapsrol. In tegenstelling tot management coaching, waar de nadruk ligt op operationele en taakgerichte vaardigheden, gaat executive coaching over het vormen van de persoon achter de leider. 

Veel vrouwen met wie ik werk hebben hun leiderschap ontwikkeld in een door mannen gedomineerde omgeving. Ze kunnen zich hierin prima staande houden, maar verlangen ernaar te groeien in hun authenticiteit als leiders en meer hun eigen unieke stemgeluid te laten horen. 

Deze focus op persoonlijke groei, zelfvertrouwen, authentiek leiderschap en het navigeren in complexe professionele relaties is de kern van mijn werk als executive coach.

Carla Clarissa retreat

Purpose Driven Leadership
en Leadership Presence

In de kern van mijn executive coaching staan thema’s als ‘Purpose Driven Leadership’ en ‘Leadership Presence and Influence’ centraal. Deze thema’s gaan verder dan de gebruikelijke business coaching door niet alleen de professionele, maar ook de persoonlijke aspecten van leiderschap te benaderen. Een leadership coach focust op het uitlijnen van je persoonlijke verlangens met je professionele missie en ambities, en versterkt hiermee je impact binnen de organisatie. 

Andere thema’s die in mijn coachpraktijk vaak aan de orde komen zijn het versterken van zelfvertrouwen, jezelf vrijer voelen om expressie te geven aan wat je voelt en wat je vindt, ook binnen de uitdagingen van groepsdynamieken en machtsrelaties. Anderen komen naar me toe om te reflecteren op hun rol, visie of leiderschapsstijl. Of ze vinden bij mij de rust om zich te bezinnen op een volgende stap binnen of juist buiten de organisatie.

Holistic Leadership en het verschil met Management Coaching

Executive coaching onderscheidt zich verder door de nadruk op ‘Holistic Leadership Integration’. Dit thema benadrukt de integratie van mentale, fysieke, emotionele en spirituele aspecten van leiderschap, iets wat vaak ontbreekt in traditionele management coaching. In mijn coaching help ik leiders om gebalanceerd en veerkrachtig leiderschap te ontwikkelen, dat niet alleen zakelijke, maar ook persoonlijke uitdagingen aankan.


Mijn holistische benadering van leiderschap heb ik zelfs vertaald in een eigen coachingsmethodiek, de Journey to Wholeness®. Een benadering waar Mind, Body en Soul samensmelten voor het ontsluiten van je volledige leiderschapspotentieel.

Hoe kan ik je helpen?

De stap naar meer invloed, meer zeggenschap, meer verantwoordelijkheid, meer zichtbaarheid. Oftewel, meer leiderschap. Dat vraagt wat van je. De druk wordt groter en dat voel je. Wie je bent, waar je voor staat, je change leadership vaardigheden, dit wordt steeds belangrijker in de rollen die je uitoefent. Dat betekent ook dat je ruimte moet scheppen om méér van jezelf in je werk te kunnen laten zien. Dat is waar onze coachingsmethodiek Journey to Wholeness om gaat.

Inmiddels hebben we honderden topvrouwen geïnspireerd en geholpen. Van de Amsterdam Economic Board tot de Volksbank. Van KPN tot PGGM. En van The Medical Export Group tot de ZZP’er en de MKB-ondernemer die bouwt aan de groei van haar bedrijf. Sámen maken we de Journey to Wholeness. De Journey staat voor jezelf bevrijden. Op zielsniveau. Luisteren naar de verlangens die je hebt voor jouw levensreis; jouw leiderschapsvisie. Openstaan voor jouw innerlijke weten. En – vertrouwen op je intuïtie.

Voel je je geïnspireerd en wil je graag meer weten over een individueel coachingstraject bij Carla Clarissa? Dan nodigen we je van harte uit voor een adviesgesprek. Bekijk hieronder welk coachingspakket bij je past en plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij jouw leiderschapsuitdaging.

Executive coaching is een unieke kans voor leiders die streven naar transformatie en groei. Het is niet alleen een pad naar professioneel succes, maar ook een reis naar persoonlijke vervulling. De holistische benadering van executive coaching biedt de tools en inzichten die nodig zijn om je leiderschapspotentieel volledig te realiseren. Een goede executive coach helpt jou inzicht te krijgen in de onbewuste processen en controlemechanismen die je mogelijk belemmeren in je groei. En begeleid je hier succesvol doorheen. Ik zie het als mijn missie om jou te helpen jouw eigen potentie als leider te zien en te ontwikkelen. De liefde, wijsheid en het leiderschap dat deze wereld nodig heeft zit al in jou. Je hoeft het alleen maar opnieuw te ontdekken.

1 LOSSE SESSIE

175,- Exclusief btw.
 • Coachingssessie van 60 minuten
 • Incl. intake
 • Alleen voor bestaande klanten te boeken

START TRAJECT

1950,- Exclusief btw.
 • Verspreid over 3 maanden
 • Per sessie 1 uur coaching
 • Incl. intakegesprek
 • Incl. tussentijdse evaluatie
 • Plus: werkboek met 156 pagina's aan inspiratie en tips

PREMIUM TRAJECT

4350,- Exclusief btw.
 • Verspreid over 9 maanden
 • Incl. intakegesprek
 • Vier half-daagse sessies op een retreat locatie, incl. somatic coaching
 • Plus zes online coachingsgesprekken
 • Incl. tussentijdse evaluatie
 • Plus: werkboek met 156 pagina's inspiratie en tips
Carla March 2022 - 4

“Stronger female leaders emerge from these leadership programs and so do stronger companies.”

Bron: McKinsey Quarterly, Dec. 2019

Nieuwsgierig naar mijn groepsprogramma’s?

Onderzoek van McKinsey toont aan dat women-only leadership programs niet alleen een grote impact hebben op de carrière van vrouwelijke leiders, maar ook op de organisatieculturen waar zij werken.

Mijn eigen ervaringen als transitiemanager voor directieteams, waar ik verantwoordelijk was voor cultuur- en leiderschapsontwikkeling, sluiten hierbij aan. Klik hier om verder te lezen over mijn aanbod in female leadership programs en ontdek wat een women-only programma voor jouw ontwikkeling kan betekenen. 

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA