Dé guide die je helpt bij jouw leidershapsontwikkeling

Het gesprek aangaan over jouw ontwikkeling als leider is een must voor groei. Maar makkelijk is dat in de meeste gevallen niet.

Daarom vind je in deze Conversation Guide een aantal van mijn meest waardevolle adviezen als leiderschapscoach, die je zullen helpen op je werk ruimte te creëren voor jouw leiderschapsontwikkeling. 

DOWNLOAD GRATIS DE CONVERSATION GUIDE

Welkom, prachtige vrouw...

Ik ben Carla Clarissa. Vanuit mijn rol als coach heb ik de afgelopen 15 jaar honderden vrouwen geholpen om te leven en leiden vanuit hun eigen kracht. 

Elke dag opnieuw spreek ik vrouwen die impact willen maken vanuit authentiek en gebalanceerd leiderschap, maar die het óók lastig vinden om ruimte te maken voor hun eigen ontwikkeling. Hoe ga je hierover het gesprek aan? En bovenal: hoe doe je dat op een wijze waardoor dichtbij jezelf en je verlangens blijft?

Omdat die uitdaging soms al groot genoeg is, heb ik besloten om een aantal van mijn meest waardevolle coachingsadviezen te bundelen in deze Conversation Guide. Met deze guide als bron zal het gesprek aangaan met je leidinggevende niet alleen veel meer ontspannen zijn en een effectiever resultaat opleveren; de guide op zichzelf vormt samen met de gesprekken die van daaruit ontstaan de basis voor inspirerend en bezielend leiderschap. 

“Leiderschapsontwikkeling betekent niet jezelf veranderen. Het betekent juist meer van jezelf durven te laten zien.”

WAT JE ONTDEKT

In een 1-op-1 met je manager, blijkt dat het lang niet altijd normaal is voor leidinggevenden om van ontwikkeling een prioriteit of terugkerend gespreksonderwerp te maken… In de Conversation Guide deel ik mijn advies over hoe je dit kunt aan pakken, tezamen met een aantal startvragen voor een open gesprek. Met deze gids:

raak je je bewust van wat authentiek leiderschap voor jou inhoudt;

weet je hoe je een veilige setting creëert voor een open gesprek over jouw leiderschapsreis;

ontdek je hoe je samen met je leidinggevende jouw ambities en verlangens doorvertaald naar concrete acties;

en krijg je een duidelijk begrip voor niet alleen je eigen innerlijke dynamiek, maar ook die van je organisatie en hoe die van invloed zijn op jouw groei als leider.

OVER CARLA

Het leiderschap dat onze wereld nodig heeft zit allang in vrouwen. Menselijk. Waarachtig. Ontwapenend. En daadkrachtig. Het is mijn missie om iedere vrouw te laten zien wat voor krachtige leider ze al is. Met twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven, ben ik er nu voor jou. 

Jouw leiderschapsontwikkeling start hier

Download hier gratis de Conversation Guide. 

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA