Welkom op deze pagina

En wat goed dat je er bent en onderzoekt hoe je de vrouwen binnen jouw organisatie helpt het verschil te maken. Juíst nu. Onze organisaties worden steeds nadrukkelijke uitgedaagd om bewuster met mensen, het klimaat en technologie om te gaan. De druk op de ecosystemen is enorm. En het aantal crises in de wereld neemt toe.

CULTUUROMSLAG

Speelt dit ook binnen jouw organisatie? Weet dan dit: vrouwen, zeker in leiderschapsposities, kunnen een essentiële rol spelen in de cultuuromslag die organisaties nu nodig hebben. Verbanden zien in systemen, leidinggeven vanuit het besef wat duurzaamheid, sociale verbondenheid en welzijn betekenen; tal van onderzoeken (o.a. McKinsey & Company) laten zien dat belangrijke leiderschapscompetenties hierin, vaker worden toegepast door vrouwen. Het leiderschap waar zoveel organisaties naar op zoek zijn, zit allang in vrouwen.

EEN NIEUWE BALANS

Dus wat ik voor jouw organisatie kan doen? Dat is vrouwen in hun kracht zetten.

Zodat zij vanuit hun eigen diepe waardering voor wie zij zijn als vrouw én leider een nieuwe balans in je organisatie brengen. Ik bied inspiratie en een nieuwe kijk op leiderschap waarmee we er samen voor zorgen dat je talent behoudt en laat doorstromen naar de plekken en posities waar het ertoe doet. 

VROUWEN ZIJN DE SLEUTEL TOT DE TRANSFORMATIE DIE ORGANISATIES NU NODIG HEBBEN

Wil je met me samenwerken? Hieronder heb ik een paar opties voor je op een rij gezet hoe we met elkaar kunnen aftrappen en de vrouwen binnen jouw organisatie in het licht kunnen zetten. Bijvoorbeeld in het kader van Internationale Vrouwendag of D&I Week. 

OVER CARLA

Ik ben Carla Clarissa. Founder van The Women’s Leadership Program en executive coach voor vrouwelijke leiders. De essentie van mijn coachingsmethodiek de Journey to Wholeness® is dat jij je weer vrij voelt om vanuit je eigen kracht te leven én te leiden. Balans te voelen, veerkracht, zingeving en vanuit jouw persoonlijke waarden te gaan voor betere resultaten. Resultaten die er werkelijk toe doen. Er is maar één vrouw zoals jij. Dat is je grootste kracht, en tevens het grootste geschenk wat je aan deze wereld kunt geven.

Wees anders. Wees uniek. Wees jezelf!

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA