Conscious female leadership

An e-book on how to activate and embody powerful goddess archetypes to become a more authentic leader. 

'I AM A WOMAN'

Wat betekenen de woorden ‘Ik ben een vrouw’ voor jou? Heb je hier ooit wel eens bij stilgestaan? Ben jij je bewust van de maatschappelijke standaarden waar jij als vrouw aan wilt voldoen en wat je hierdoor van jezelf niet laat zien? Bewust van de projecties die jij als vrouw in anderen oproept, en hoe dit jouw gedrag beïnvloedt? Bewust van je eigen innerlijke dynamiek als vrouw die er misschien wel zorgt dat je bepaalde delen van wie je ook bent onderdrukt? Terwijl die juist zo van waarde kunnen zijn in je leiderschap? 

Aan de hand van de zeven Griekse Godinnen beschrijf ik in het e-book Conscious Female Leadership het rijke leven van een vrouw. Ze bieden een ingang tot het beter begrijpen van je eigen vrouwelijke natuur. Door elke godin in ons leven toe te staan haar eigen plek in te nemen, en geen enkele nietig te maken, leren we ons hele vrouwelijke zijn kennen en ontstaat er de stralende leider die je in wezen al bent.

AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

De vragen die ik hierboven deelde, omschrijven ook zo goed de worstelingen van de vrouwen die ik in mijn Women’s Leadership Program coach. Ze voelen zich uit balans. Niet zichtbaar. En kunnen niet de impact en bovenal bezieling laten zien die ze wél zo sterk voelen. En dat is dan ook de reden dat dit e-book er moest komen, prachtige vrouw. Laat het voor zoveel mogelijk vrouwelijk leiders het vertrekpunt vormen voor authentiek leiderschap; een vorm van inspireren dat naadloos aansluit op wie jij bent. Na het lezen van deze guide:

mY GIFT TO YOU

Wil je het e-book Conscious Female Leadership ontvangen? Ik stuur het je graag toe. Laat via de onderstaande knop je gegevens achter en ik zorg ervoor dat je het (gratis) in je mail ontvangt. Laat je me, na het lezen van deze guide, weten wat het je heeft gebracht? Ik hoor graag van je.

E-book 7 'Conscious Female Leadership'
Inspiratiemail Carla Clarissa
Privacybeleid & Algemene Voorwaarden

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA