BORN TO CHANGE THE GAME

23 juni 2022

Dé boeklancering van het jaar met een avondprogramma bomvol sisterhood en prachtige verhalen van authentieke vrouwelijke leiders. 

Op donderdagavond 23 juni is het zover! Dan is de boeklancering van Born to change the game, authentiek leiderschap voor vrouwen. Op de prachtige buitenplaats Hoorneboeg, waar ik middenin de bossen en aan de heide ook altijd The Women’s Leadership Program begeleid, nodig ik je uit voor een avondprogramma dat in het teken staat van mijn missie: jóuw licht laten stralen.

Dus voel jij een oprecht verlangen om te inspireren en veranderingen in gang te zetten? Vanuit wie je werkelijk bént? Dan is deze avond voor jou! Of je nu ondernemer of ZZP’er bent, in je eerste managementrol zit of juist doorgroeit naar een directeursfunctie. Dit is de plek waar leiderschap vanuit vrouwelijke kracht centraal staat.

Hoe? Dat vertel ik je hieronder!

Femmes inspiratrices

Deze avond organiseer ik niet alleen, maar samen met vrouwen die voor mij een Femme Inspiratrice zijn. 

In mijn boek omschrijf ik dit als volgt: ‘Een femme inspiratrice leidt vanuit haar kracht als vrouw en is in staat om de mensen om haar heen naar grotere hoogtes te brengen. Ze volgt haar eigen innerlijke kompas en zet haar talenten, haar charisma en haar kracht in voor een hoger doel.’ 

Mijn boeklancering wordt begeleid door niemand minder dan de inspirerende Barbara Barend! Uiteraard gaat zij een persoonlijk interview met mij aan. Maar ook andere vrouwen hebben besloten zich bij deze avond aan te sluiten om vanuit openheid en kwetsbaarheid over hun persoonlijke leiderschapsreis te vertellen. Dit zijn allemaal vrouwen die staan voor sisterhood, vrouwelijke kracht en dichtbij jezelf blijven. Maar ook durven te praten over de innerlijke reis die zij gemaakt hebben om uit te groeien tot de leider die zij vandaag de dag zijn.

De sprekers

Fleur van Beem

Executive Director Digital Transformation, VodafoneZiggo

Nancy Kabalt

Nancy Kabalt


Partner bij Windkracht5
Commissaris bij Fastned
Investeerder in duurzame energie

Barbara Barend

Barbara Barend

Gespreksleider

Maartje Bouvy

Maartje Bouvy


CFO Facilicom Group
Lid Raad van Advies Erasmus Universiteit Executive Program The New CFO

Heleen Weening

Voormalig politicus, Directeur Duurzaam Den Haag & het Klimaatfonds

Barbara Barend

Barbara Barend

Gespreksleider

Fleur van Beem

Executive Director Digital Transformation, VodafoneZiggo

Nancy Kabalt

Nancy Kabalt


Partner bij Windkracht5
Commissaris bij Fastned
Investeerder in duurzame energie

Maartje Bouvy

Maartje Bouvy


CFO Facilicom Group
Lid Raad van Advies Erasmus Universiteit Executive Program The New CFO

Heleen Weening

Voormalig politicus, Directeur Duurzaam Den Haag & het Klimaatfonds

HET EVENT

Tijdens de boeklancering van Born to change the game staat centraal hoe we zijn uitgegroeid tot de leiders die we vandaag de dag zijn. 

  • Hoe zijn we als vrouwen en leiders gevormd en tot welke aanpassingsstrategieën heeft dat geleid? 
  • Wat was het belangrijkste obstakel wat we in onszelf hebben moeten overwinnen? 
  • Hoe heeft onze leiderschapsontwikkeling eruitgezien en wat was het belang van de elementen Mind, Body & Soul hierin? 

 

Ik ga hierover in gesprek met Barbara Barend en deel vanuit mijn visie de belangrijkste ingrediënten voor groei als authentiek leider met je. Dit onderwerp diepen we verder uit in een eerlijk, open en kwetsbaar tafelgesprek waarin ook de andere sprekers vertellen over hun – wat ik noem – Journey to Wholeness.

Ook creëer ik ruimte voor jou om in de tuinen van buitenplaats de Hoorneboeg een cirkelgesprek met andere sisters aan te gaan. We scheppen een intieme setting, verzorgen hapjes en drankjes, en laten je door de liefdevolle ogen van andere vrouwen eens naar jezelf kijken. Zodat je kan ontdekken wat de magie van een vrouwencirkel voor jouw groei kan betekenen.

HET programma

Tijd

Wat we gaan doen 

18.00 uur

Ontvangst in een van de prachtige tuinen van de Hoorneboeg, met tapas en een verfrissend drankje!

18.30 uur 

Een persoonlijk gesprek tussen Barbara Barend en Carla Clarissa over de belangrijkste ingrediënten van authentiek leiderschap.

19.15 uur

Een toast op de lancering van het boek en de overhandiging van het eerste exemplaar.

19.20 uur 

Meditatie en cirkelgesprekken gericht op eigen leiderschapsontwikkeling.  Picknick style ~ buiten met heerlijk eten en drinken.

20.00 uur

Een tafelgesprek met mijn Femmes Inspiratrices over hun Journey to Wholeness.

20:40 uur

Time to celebrate! Feest met muziek en álle ruimte om te dansen.

20.45 uur

Booktalk met Carla Clarissa (voor wie een gesigneerd boekexemplaar mee naar huis wil nemen).

22.30 uur 

The end – maar niet zonder te vertrekken met een goodiebag vol verwennerij! 

Dit event is iets voor jou als je wilt ontdekken hoe je:

Je feminiene waarden inzet in je leiderschap

Je natuurlijke en innerlijke autoriteit wilt versterken

Vanuit eigenwaarde relaties opbouwt én voedt

Purpose-driven wilt leiden

Wilt gaan staan voor jouw leiderschapsvisie

HET BOEK

Het verlangen was er langer. Maar bijna een jaar geleden zette ik de eerste woorden van mijn boek ‘Born to change the game’ op papier. Middenin coronatijd. En nu is het er! En heel eerlijk, het is nog zoveel mooier geworden dan ik had durven dromen. 

In het boek vertel ik je over de aanpassingsstrategieën die vrouwen zich eigen hebben gemaakt in een door mannen en mannelijke waarden gedomineerd systeem. Laag voor laag leer ik jezelf te bevrijden van een opgedrongen leiderschapsmodel en opgelegde vrouwbeelden, zodat je je opnieuw kan verbinden met je vrouwelijke kracht. 

Basis voor deze innerlijke reis is mijn unieke coachingsmethode The Journey to Wholeness, waarin aandacht is voor mind, body en soul. Zo help ik je volledige leiderschapspotentieel en innerlijke autoriteit te ontdekken. Want om echt het verschil te maken heb je de kracht, authenticiteit en intelligentie nodig die al in je lichaam huizen. Met inspirerende verhalen, coachingsopdrachten en praktische handvatten help ik je dat lang verlangde rolmodel te worden. 

You were never meant to play the game, you were born to change it, prachtige vrouw.

OVER CARLA

Carla Clarissa is auteur van hét leiderschapboek voor vrouwen Born to change the game en founder van The Women’s Leadership Program. Na twintig jaar in de corporate wereld te hebben gewerkt, volgde ze onder meer in Londen en San Francisco coachingsopleidingen en richtte ze in 2016 een coachingsagency op.

Sinds die tijd stond ze als spreker op onder andere het Happinez Festival, de Huawei European Leadership Academy en bij ABN AMRO en KPN. Ze coacht vrouwen bij uiteenlopende organisaties. 

Haar missie: het licht van vrouwelijke leiders te laten stralen. Jóuw licht te laten stralen.

Reserveer (gratis) jouw plek

Ik zou het fantastisch vinden je te ontmoeten op mijn boeklancering!

Meld je (gratis) via het formulier aan als je een plek wilt reserveren. En deel deze uitnodiging vooral met een sister waarvan jij weet dat ze wel wat inspiratie voor haar leiderschapsreis kan gebruiken. Ik kan niet wachten om met zoveel mogelijk vrouwen tijdens dit event te gaan staan voor hoe leiderschap er ook uit kan zien.

Extra gaaf: een gesigneerd exemplaar van het boek is verkrijgbaar op het event. 

UPDATE: dit evenement is inmiddels VOLGEBOEKT. Wil je er heel graag bij zijn? Laat je naam dan achter via het formulier. Dan zetten we die op de wachtlijst en houden we je op de hoogte!  

Privacybeleid & Algemene Voorwaarden*

A desire to lead and inspire change.

We delen niet alleen het verlangen naar een betere wereld. We delen de gave om deze te scheppen.

FAQ

Dit event vindt eenmalig en live plaats op 23 juni vanaf 18.30 uur.

Dit evenement vindt plaats op Buitenplaats de Hoorneboeg. Op hun site vind je alle informatie over deze prachtige plek en ook een route-omschrijving naar de locatie. 

Nee, helaas niet. Wel zorgen we natuurlijk voor een gave aftermovie. Maar wil je echt inspiratie opdoen, zorg dan vooral dat je erbij bent.

Dat kan via het formulier op deze pagina of door een mail te sturen naar mijn collega britt@carlaclarissa.com. Let op: er is beperkt plek, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Balen zeg! Maar stuur vooral een mail naar mijn collega Britt, dan kijkt zij of er nog plek is op de gastenlijst. 

Wat goed dat je met jouw leiderschapsontwikkeling verder aan het werk gaat. Vanaf 15 juni ligt het boek in de meeste (online) boekhandels. Pre-orderen kan alvast via Bol.com

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA