A woman with the gift to inspire change. Die vrouw, ze zit al in jou. In The Women’s Leadership Program zoeken we haar op. Met als resultaat: geen onzekerheid meer over hoe je haar inzet. Een bezielend leider met compassie, impact en visie.

The Women’s Leadership Program start drie keer per jaar.

AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

Voel je een oprecht verlangen om te inspireren en veranderingen op de werkvloer in gang te zetten? Vanuit wie je werkelijk bent? In The Women’s Leadership Program help ik je je eigen leiderschapskwaliteiten en innerlijke autoriteit te ontdekken. Want om echt het verschil te maken heb je de kracht, authenticiteit en intelligentie nodig die al in je lichaam huizen.

Met twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven, waarvan de laatste jaren in het begeleiden van topteams, ben ik er nu voor jou.

IMPOSTER-SYNDROME

Dat het lastig is om vanuit je vrouwelijke kracht te leiden, weet ik als geen ander. 70% van ons – goed opgeleide, succesvolle vrouwen – heeft last van het imposter-syndrome. Vervormde beelden over leiderschap en vrouw-zijn hebben niet alleen invloed op je psyche en op de stem van je inner-critic. Ze werken door tot in élke vezel van je lichaam. Ze maken je onzeker, angstig, vermoeid. Ze bepalen de mate waarin je van jezelf houdt. Hoeveel energie je kunt geven. En met welke uitstraling je door het leven gaat. Ik herken het als geen ander. Ik heb het als consultant, manager en change leader zelf meegemaakt. En als coach bij veel vrouwen gezien en begeleidt. 

GAME CHANGER

Welke vrouw zou je zijn, als jij jezelf bevrijdt van alles wat niet écht jij is? Als je het masculiene leiderschapsharnas van je afschudt, een stereotype vrouw-beeld naast je neerlegt en bóven je eigen inner critic uitstijgt? Ik zal het je vertellen. Een vrouw die het verschil maakt. Iemand die:

• Liefde geeft én daadkracht toont;
• Zingeving brengt én er doelen op formuleert;
• Ambitie én intelligentie inzet om idealen waar te maken.

Het is die vorm van leiderschap die de game changer zal zijn. Niet alleen voor jou. Maar ook voor het bedrijf en de maatschappij.

Wil je verder ontdekken of het programma aansluit bij jouw behoeften en vraag? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij me aan.

Het omarmen van jouw 'whole being' en dus ook je identiteit als vrouw

vormt de basis van een krachtige, inspirerende persoonlijkheid.

COACHINGS- METHODE

Dat knagende gevoel van ‘ben ik wel goed genoeg’ ontgroei je niet vanzelf. Je ontgroeit het door de reis naar binnen te maken. Naar de kern van wie je bent. Wil je je kracht bevrijden, dan moet je eerst begrijpen wat deze onderdrukt. Welke aanpassingsstrategieën je je eigen hebt gemaakt. En bovenal: hoe killing deze zijn voor je eigenwaarde. Denk aan: ‘je mannetje staan’, jezelf verharden en moeilijk in contact staan met je gevoel. Of onder het mom van het ‘ideale meisje’ iedereen pleasen en jezelf compleet wegcijferen. Meer dan vaak zijn dit soort strategieën een vorm van zelfverloochening. Met als gevolg dat je jezelf op een gegeven moment nep gaat voelen, of uit balans, niet meer de stralende vrouw die je ooit was. 

Met mijn coachingsmethodiek Journey to Wholeness® maak je een innerlijke reis waarmee ik je help je vrouwelijke kracht te omarmen en in te zetten in je leiderschap. 

Video afspelen

GEBALANCEERD LEIDERSCHAP

The Women’s Leadership Program is een coachingsprogramma van zes maanden waarin we met jou werken aan gebalanceerd en authentiek leiderschap. Het is iets voor je als je:

  • Je zelfbewustzijn als leider wilt vergroten;
  • Wilt leren omgaan met je aanpassingsstrategieën;
  • Vanuit een diepe verbinding met jezelf als vrouw wilt leven en leiden;
  • Je impact wilt vergroten en je Personal Leadership Vision wilt ontwikkelen;
  • Je persoonlijkheid wilt laten zien (in plaats van wegstoppen);
  • Door middel van TED-style Speaker Coaching inspirerend spreken wilt leren spreken zodat elke luisteraar je spirit voelt terwijl je spreekt.


Wil je liever gericht 1-op-1 verder praten over jouw groeikansen? Plan dan direct een persoonlijk gesprek met me in. Het is vrijblijvend en duurt 30 minuten.
 

WOMEN'S LEADERSHIP PROGRAM

Ik start drie keer per jaar met een nieuwe cirkel vrouwelijke leiders aan het programma:

Februari 2024 (VOL) | April 2024 | Oktober 2024

Meer weten over de programma structuur, wanneer het eerstvolgende programma weer start, en de locatie van de live-sessies? Plan hier een vrijblijvend coachgesprek in.

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR

Wil je weten met welke verlangens eerdere deelnemers startten aan het programma? Welke resultaten zij eruit haalden? Welke invloed dat had op hun leiderschapsvisie? En op hun bedrijf? Ik heb de verhalen van een aantal van onze deelnemers hier voor je verzameld

Inmiddels hebben we honderden vrouwen geïnspireerd en verder geholpen bij hun leiderschapsuitdagingen. Van ABN AMRO tot startende ZZP’er. Van KPN tot gemeenten. Van The Medical Export Group tot kleinere adviesbureaus. Deelnemers van het programma komen uit allerhande organisaties. En met de groepscoachingssessies levert dat niet alleen prachtig netwerk aan verbonden vrouwen op; juist de uiteenlopendheid zorgt voor een onbetaalbaar mooie dynamiek en veel inzichten.

“Wie wil er nu geen stralende leider?”

Women's Leadership Program Carla Clarissa - ervaringen
Video afspelen
Wat ik wil voorleven
“Alles wat ik nodig heb om een krachtig leider te zijn zit in me, wat een realisatie! Met zelfvertrouwen zet ik mijn kracht nu niet alleen in voor anderen, maar juist ook voor mezelf. Dit maakt me als leider nog meer daadkrachtig en zichtbaar. Een prachtige transformatie die zowel zakelijk als privé impact heeft.

– Marjon Veenendaal, Programmamanager Alliander
Impact & synergie
“De impact en synergie die mijn kalmte en doordachtzaamheid opleveren in een team vol met extraverte leiders; ik zie nu pas écht hoeveel toegevoegde waarde ik met me mee breng in mijn leiderschap.”

– Ankie Balgit, PMO Lead Future Credit Landscape, ABN AMRO
Mijn waarde
“Ik heb geleerd niet alleen van waarde te zijn door de dingen die ik doe, maar juist ook door mijn ‘zijn’ en de ruimte die ik schep.

– Maria van Boxtel, Change Manager, De Volksbank
Mind, Body & Soul
“Van alle leiderschapsprogramma's die ik heb gevolg is er geen eentje zoals de Journey to Wholeness. Hier ontdekte ik, maar bovenal zo sterk gevóeld hoe belangrijk de connectie tussen Mind, Body en Soul is. En welke krachtige leider er naar voren komt als ik mijn héle ik inbreng.”

– Marjolein Bot, Lead Energy, Amsterdam Economic Board
Stralende leider
“Ik ben veel meer in balans, minder jachtig en kan beter omgaan met de emoties van mijzelf en van anderen. Ik kan nu echt genieten van het werk wat ik doe.”

– Carina Krastel-Hoek, Director Business Guidance TenneT
Leiderschaps-stijl
"Ik ervaarde het als een uitdaging om in een mannelijke omgeving niet een ander type leider te worden. Nu lukt het me om te staan voor de tough decisions die ik maak en tegelijkertijd mijn vrouwelijke energie te brengen. Dat doet recht aan wie ik ben."

– Johanna Meijer-Wolfbauer, Global HR Director FrieslandCampina Professional

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wil je meer weten over de inhoud van het programma? De structuur en opzet? En op welke dagen en locatie onze summer edition plaatsvindt? Alle praktische informatie vind je op de volgende pagina.

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA