PRAKTISCHE INFORMATIE

Programma 2021

19-20 mei | 30 juni – 1 juli |  15-16 september | 3-4 november

LIBERATE

Ik weet dat je ernaar verlangt om vanuit je vrouwelijke kracht te leven én te leiden. Net als zoveel vrouwen met jou. Je bent deze zoektocht niet voor niks gestart. En niet voor niks op deze pagina beland. Ik wil dat je weet dat ik op je heb gewacht. Net zoals vele vrouwen, mannen en kinderen met mij wachten. Op jouw leiderschap, jouw kracht en jouw invloed. Ik ben hier om je te helpen bij het bevrijden van die vrouwelijke kracht. Dat je mag uitbloeien tot een ware Femme Inspiratrice – een inspirerende, stralende leider die in haar kracht staat. Maar om je vrouwelijke kracht te kunnen bevrijden, moet je eerst begrijpen wat het onderdrukt.  

It's on her own Journey to Wholeness

where she reveals the leader she was born to be.

LEADERSHIP DEVELOPMENT​

Vervormde beelden over leiderschap en vrouw-zijn hebben niet alleen invloed op je psyche en op de stem van je inner-critic. Ze werken door tot in élke vezel van je lichaam. Ze bepalen de mate waarin je van jezelf houdt. Hoeveel energie je kunt geven. En met welke uitstraling je door het leven gaat. Ik herken het. Als geen ander. Ik heb het als consultant, manager en change leader zelf meegemaakt. En als executive coach gezien en begeleidt. Van daaruit ontstond een nieuwe visie op hoe vrouwen hun leiderschap ontwikkelen. Míjn visie. Gebaseerd op de vrouwelijke wijsheid. Het werd het begin van mijn coachingsmethodiek Journey to Wholeness, waarmee ik inmiddels honderden topvrouwen heb geïnspireerd en geholpen. Van ABN AMRO tot Accenture. Van KPN tot FrieslandCampina. En van The Medical Export Group tot de ZZP’er en de entrepreneur die haar eigen onderneming bouwt. Sámen maken we de Journey to Wholeness. De Journey staat voor jezelf bevrijden. Op zielsniveau. Luisteren naar de verlangens die je hebt voor jouw levensreis; jouw leiderschapsvisie. Openstaan voor jouw innerlijke weten. En – vertrouwen op je intuïtie. 

LOCATION

De tweedaagse groepstrainingen en overnachtingen vinden plaats op Buitenplaats de Hoorneboeg. 

Midden in het bos en aan de rand van een prachtige heide ontmoeten we elkaar in leiderschapscirkel van vrouwen. Je voelt je hier gedragen om de reis naar binnen te maken. Dankzij de schoonheid van de natuur, de ruimtes die warmte en sereniteit uitstralen, gezonde voeding, heerlijke bedden en de aandacht van de mensen.  

STRUCTUUR

The Women’s Leadership Program duurt zes maanden. Het onderliggende design draagt bij aan het transformerende karakter van het programma. Gedurende een half jaar begeleiden wij je wekelijks in je leiderschapsontwikkeling. Het is de combinatie van tweedaagse groepstrainingen, individuele coachingsgesprekken, peer-2-peer coaching en wekelijkse email challenges waardoor je stappen blijft zetten. We geloven niet in quick fixes, en ook niet in wonderen. Leiderschapsontwikkeling vraagt ruimte om te reflecteren, doorzettingsvermogen, durven te leren en te experimenteren, de bereidheid hebben de diepte in te gaan, je schaduwkanten te ontdekken en bovenal een gezonde dosis zelfspot en nieuwsgierigheid! 

TWEEDAAGSE GROEPSTRAINING​

We komen vier keer bij elkaar in tweedaagse groepstrainingen. In deze cirkel van vrouwelijke leiders werken we aan:

Jezelf opnieuw ontdekken aan de hand van de vrouwelijke psychologie 

Ontgroeien van aanpassingsstrategieën die onze authenticiteit en ware kracht belemmeren.

Je natuurlijke executive présence ontsluiten en ontdekken wat charisma werkelijk is.

Het volbrengen van schaduwwerk als leider. Wat er in je eigen schaduw zit, mag er van jezelf niet zijn. En daarmee mag dit stuk er ook bij anderen of in jouw organisatie niet zijn. Schaduwwerk is essentieel in het ontwikkelen van compassie, zowel naar jezelf als naar de ander.

De ontwikkeling van een sterk innerlijk kompas wat je doorvertaald in jouw Personal Leadership Vision.

Vanuit een diepe verbinding met jezelf leven en leiden. Durven te vertrouwen op de wijsheid van je lichaam en de signalen die zij doorgeeft en kunnen luisteren naar de stem van je intuïtie hoort hier ook bij. Vanuit deze verbondenheid met jezelf, ook vanuit je hart de verbinding met de ander aan kunnen gaan.

Door middel van TED-style Speaker Coaching inspirerend leren spreken zodat elke luisteraar – in een groep of alleen – je spirit voelt terwijl je spreekt.

INDIVIDUELE COACHING​

Vijf individuele, online coachingsgesprekken zijn onderdeel van het programma. Aan de start, tussen iedere groepstraining in en aan het eind. De individuele coachingsgesprekken helpen je dieper te reflecteren op jezelf, bieden support en waar nodig juist wat extra challenge.

PEER-2-PEER

Wekelijkse peer-2-peer gesprekken van een haf uur met een andere deelneemster dragen zorg voor de nodige luchtigheid, een lach, herkenning, support en stimulans om de stappen te zetten waarnaar je verlangt.

OFFERTE​

Geïnteresseerd in deelname aan The Women’s Leadership Program? Dan ontmoeten we je graag! Je kan ons bellen, mailen of ons direct om een offerte vragen.