De Kracht van Feminine Presence in Leiderschap

Een spirituele ontdekkingsreis

Vrijdag 24 november van 10.00-20.30 | mind oasis, spui 10 in Amsterdam

327,- exclusief btw

Retreat women leaders

Feminine energy meer ruimte geven?

Wil je jouw feminiene energie de ruimte geven die het verdient in jouw leiderschap? En vaker vanuit een intuïtieve connectie en innerlijke rust leiden? Dan is onze eendaagse training ‘De Kracht van Feminine Presence in Leiderschap’ bedoeld voor jou!  

you are in the right place.

uitdagingen die je bezig kunnen houden

Hoe geef ik feminiene energie de ruimte in mijn leiderschap?

Leiderschap vereist een dans tussen yin (feminine) en yang (masculine) energieën. Het lijkt soms eenvoudiger om één van deze energieën te dominant te laten zijn – misschien omdat dit de norm lijkt, of omdat het vertrouwd voelt. Het ware leiderschap ligt niet alleen in het erkennen van deze energie, maar in het belichamen ervan.

Hoe vind ik innerlijke rust?

In onze razendsnelle, vaak hectische wereld is het vinden van rust als het zoeken naar een naald in een hooiberg. Echter, innerlijke rust is niet slechts een vluchtige staat van zijn; het is een krachtige bron van stabiliteit, helderheid en focus.

Kan ik spirituele ontwikkeling inbrengen in leiderschap?

Feminine presence is de subtiele kracht die zichtbaar wordt wanneer we volledig aanwezig zijn, wanneer we luisteren zonder oordeel, met compassie handelen en ons afstemmen op de energie in de ruimte. Het is een spirituele staat van zijn die kan resoneren in elk woord dat je spreekt, elke actie die je neemt en elke beslissing die je maakt. Voel je de roep om mee te gaan op een meer spirituele ontdekkingsreis? 

“De vrouwelijke spiritualiteit leert ons het goddelijke te ervaren via ons lichaam.”

— Uit: Born to change the game, authentiek leiderschap voor vrouwen

het one-day retreat bestaat uit drie elementen:

Women's leadership retreat

1. Feminine presence

Duik dieper in de kunst van meditatie om een staat van feminine presence te bereiken. In de speciaal daartoe uitgeruste locatie van Mind Oasis, ontdek je verschillende meditatietechnieken die je helpen om helderder te denken, te reageren vanuit rust en je verbinding met anderen te versterken, zelfs in uitdagende leiderschapssituaties.

2. Intuïtieve connectie

Versterk je intuïtie en leer verder te kijken, te luisteren en te voelen dan wat zich op het eerste gezicht aandient. Door dieper in te tunen op je intuïtieve vermogens, zul je merken dat je beslissingen vaker in lijn zijn met zowel je persoonlijke waarden als de behoeften van de organisatie en het team. Het gaat om het vinden van een evenwicht tussen het luisteren naar je innerlijke stem en het begrijpen van de externe wereld.

Feminine leadership retreat

3. Innerlijke rust

In onze razendsnelle, vaak hectische wereld is het vinden van rust als het zoeken naar een naald in een hooiberg. Echter, innerlijke rust is niet slechts een vluchtige staat van zijn; het is een krachtige bron van stabiliteit, helderheid en focus. 

Onder leiding van Carla Clarissa, Eva Elias, en de begeleiders van de Mind Oasis, leer je technieken en inzichten om de stille ruimte binnenin jezelf te bereiken, zelfs te midden van externe chaos. Door je te verankeren in deze rust, ben je effectiever, evenwichtiger en een inspirerend baken van kalmte in wat voor velen turbulente tijden kunnen zijn.

Eva Elias – Concept creator / wellbeing expert / inspirational speaker / yin yoga teacher

“The old way of working and thinking does not work anymore. This is a once-in-a-generation opportunity to redefine how we think and live.”

Eva Elias maakte carrière bij Rituals waar ze in 2000 begon als een van de oprichters van het merk. Ze werkte daar 16 jaar als creatief directeur; het beheren van het DNA van de Rituelen filosofie. Deze rol lag haar nauw aan het hart en stelde haar in staat haar visie op welzijn te vertalen in innovatieve producten en concepten. Ze is de visionair achter Mind Oasis en ontwikkelt creatieve well-being concepten. Tijdens het one-day retreat deelt Eva haar persoonlijke leiderschapsreis, haar missie en haar kennis over eeuwenoude well-being wijsheden in combinatie met wetenschappelijke inzichten.

LinkedIn profiel Eva Elias

Carla Clarissa

carla clarissa – coach & change leader

“I believe women are key in transforming the world we live in.”

Bezig zijn met spiritualiteit in leiderschapsontwikkeling betekent voor mij dat je ruimte maakt voor verstilling, introspectie en well-being. 

Dit one-day retreat stelt vrouwen in staat om in hun leiderschap veel meer met hun intuïtieve connectie en spirituele ontwikkeling te doen.

LET'S ENROLL NOW!

De 1-daagse training De Kracht van Feminine Presence in Leiderschap vindt plaats op:
Vrijdag 24 november van 10.00 – 20.30 uur, Mind Oasis, Spui 10 in Amsterdam. Aansluitend diner in Restobar Rouhi!

Ik verwelkom je in de serene stilte van de Mind Oasis die deze dag haar deuren enkel en alleen voor ons opent! Dat betekent dat alle unieke sessies die deze ‘spa voor de geest’ jou te bieden hebben, exclusief voor jou beschikbaar zijn! Je gaat unieke belevingen ervaren zoals de ‘Brain Massage’, de ‘Hydro Massage’ en de ‘Breathing Bubble’ waarin eeuwenoude technieken gecombineerd zijn met innovatieve wetenschap. Een unieke kans om je geest en lichaam weer op te laden, je uitgerust te voelen en je presence te vergroten.

ps. Er zullen altijd redenen zijn om iets niet te doen, zoals een volle agenda, een doel dat je eerst moet bereiken, een betere baan of een gezin dat je aandacht nodig heeft. Maar er zijn ook genoeg redenen om die volgende stap juist wél nu te zetten. Het is jouw keuze. Eén ding is echter duidelijk: er is niemand op deze wereld die jouw eigen leiderschapsontwikkeling belangrijker zal maken dan jijzelf.

 

being harmony

24 november van 10.00-20.30

Mind Oasis, Spui 10, Amsterdam

Trainers: Carla Clarissa en Eva Elias

Would you like to receive my ebook?

Leave your name and email address below and I’ll make sure you receive the English version of my ebook in your inbox as soon as possible.

Free download: e-book

EBOOK

Ontvang het e-book Conscious Female Leadership in je e-mail.

INSCHRIJVEN

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de Ibiza-reis.

MEMBER AREA