LEADERSHIP RETREAT

Een moment van rust en reflectie op hét eiland van de vrouwelijke energie

LONGING FOR...

Voel jij een verlangen om na dit bewogen jaar even stil te staan? Thuis te komen bij jezelf? Je visie op jouw leiderschap én je leven te vernieuwen? En om het vuur dat in je zit weer te voelen? Dan is dit een unieke kans voor je! De magische energie van het eiland Ibiza in combinatie met onze begeleiding brengt een diep reflectieproces teweeg. Hierdoor ontstaat ruimte om een nieuwe stem in jou geboren te laten worden. Een stem die weet hoe zij het komend jaar op wil dagen.

magic island

Stel je even voor: langzaam zie je de zon opkomen, terwijl je samen met andere vrouwen op een prachtig strand je laat meevoeren in een magische visualisatie. Je neemt een duik in de frisse zee. Ontbijt in alle rust op het strand. Je voelt dat je steeds dieper reconnect met je innerlijke wijsheid en ziel. Het eiland Ibiza, met haar rijke aanwezigheid van feminiene energie, het eiland waar ooit de Goddess Tanit werd vereerd, resoneert sterk met de vrouwelijke psyche, het vrouwelijke lichaam en de ziel. Het is de ideale omgeving voor jou als leider om tot ontspanning te komen en een nieuw perspectief te ontwikkelen op jezelf en je omgeving. 

NEW POSSIBILITIES

We nemen je mee op een leiderschapsreis waarin je mind, body en soul gevoed worden. Vooral na een memorabel jaar als dit is het vinden van een rustiger tempo en het nemen van de tijd om te reflecteren noodzakelijk. De coronacrisis heeft een enorme wissel getrokken op onszelf, en op onze privé en zakelijke relaties. Wellicht heb je een nieuw perspectief op je kinderen, je relatie, vriendschappen en je werk gekregen. Misschien voel je diep vanbinnen al dat iets in jou aan het transformeren is. Tijdens deze reis word je uitgenodigd de transformatie die in jou gaande is te doorvoelen en te voltooien. Zodat je met nieuwe ogen gaat kijken naar wat zich in jouw leven wilt ontvouwen. Ondertussen leren wij jou ook hoe je:

  • innerlijke ruimte schept voor het laten ontstaan van nieuwe mogelijkheden;
  • jezelf verbindt met de oneindige bron aan energie in jou en om jou heen;
  • leert te luisteren naar de taal van je lichaam en te vertrouwen op je intuïtieve wijsheid.

“When you recover or discover something that nourishes your soul and brings joy, care enough about yourself to make room for it in your life”

OUR PRACTICES

Met veel liefde, kennis en ervaring begeleiden wij jouw transformatie. Ook op deze Leadership Retreat werken wij aan de hand van onze coachingsmethodiek de Journey to Wholeness®. En zorgen wij ervoor dat je ontspanning en verwenning vindt. We nemen je mee naar de mooiste plekken op het eiland voor onze befaamde meditaties en embody-practices, cirkelgesprekken en coachings-sessies. En één ding is zeker: door dit samen met andere vrouwelijke leiders te doen, tillen we elkaar naar nóg grotere hoogtes. 

DAGPROGRAMMA

Ben je benieuwd hoe een dag op ons retreat eruitziet? Laat me je meenemen. We starten de ochtend bij zonsopkomst met een sunrise meditation gevolgd door een yin-yogales gegeven door Rayette, een van de beste yoga teachers van het eiland! Daarna staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Zowel in de ochtend als in de middag begeleiden we een groepscoachings-sessie waarin we je meenemen in de Journey to Wholeness. Jóúw Journey to Wholeness. Met heel veel ruimte voor analyse, reflectie, maar ook embodiment-practices, dieptegesprekken in de groep, of 1-op-1. Lunch en het diner wordt geserveerd in de villa of in een restaurant. En tussendoor is er ruimte voor individuele reflectie, een lekker boek lezen bij het zwembad, of een massages die je bij kan boeken en in onze eigen villa verzorgd wordt. ’s Avonds verzorg ik vaak nog een bijzonder avondritueel. Ik houd altijd ruimte om met de groep mee te kunnen bewegen naar het verlangen wat er zit.

Mijn journey
De Ibiza Retreat was een geweldige, magische ervaring in mijn reis naar heelheid. Omringd door de liefde van andere topvrouwen en met de fantastische coaching van Carla Clarissa, voelde ik mij veilig en op mijn gemak om de diepere lagen van mijzelf te ontdekken in de verschillende workshops. De reis heeft mij doen inzien dat alles wat ik nodig heb om een inspirerende leider te zijn al in me zit. Ik hoef het alleen maar te omarmen om vervolgens anderen te kunnen inspireren. – Judy Swager, Manufacturing Integration Project Manager at JACOBS DOUWE EGBERTS
Life changing
Ik genoot tijdens deze retreat het meest van de herkenning van, erkenning door en kwetsbaarheid van de fantastische vrouwen met wie ik daar was. Ik realiseerde me dat ik er ook een ben; het inspireerde me enorm. Het bood me bovendien de gelegenheid om terug te blikken én vooruit te blikken. Deze reis gaf me de tools om het heft in eigen handen te nemen, privé en zakelijk. Ik zette stappen die ik eerder niet voor mogelijk hield. Het veranderde mijn leven. – Kirsten Wilkenshuis,  Manager public affairs bij Pensioenfederatie (Federation of the Dutch Pension Funds)

LEADERSHIP RETREAT IBIZA

1 T/M 6 OKTOBER 2022 (UITVERKOCHT) en 8 T/M 13 OKTOBER 2022 (AANTAL PLEKKEN VRIJ)
2497,-
  • zes dagen groepscoaching en persoonlijke begeleiding;
  • vijf overnachtingen in een gedeelde tweepersoonskamer in een luxe villa;
  • heerlijke, gezonde voeding tijdens de hele reis;
  • elke dag een programma met diverse practices en het daarbij behorende vervoer;
  • deze reis is exclusief vliegtickets.​