Inspiration Day
Women Leading Change

Live event in het Art’Otel Amsterdam

Op 8 maart: International Women’s Day

 

Wat. Een. Tijd. Vrouwen.

👉🏼  Met Corrie, Dudley en Eunice achter ons,

👉🏼  middenin in de laatste stretch van Corona,

👉🏼  middenin een jaar dat door #MeToo een tipping point is geworden,

👉🏼  en met een vooruitzicht op een wereldtoneel waar oud zeer nieuw zeer is geworden…

…voel ik mijn verlangen sterker dan ooit branden: gather the women. Het is tijd om de verandering te laten zíen waarnaar we verlangen.

En met 8 maart – de Dag van de Vrouw – in het vooruitzicht is dat precies wat ik samen met jullie wil betekenen op die dag. 2022 is namelijk boven alles het jaar waarin extra duidelijk wordt hoe groot de kracht van vrouwen is om veranderingen in gang te zetten wanneer we elkanders stem blijven bekrachtigen. En dát is waar ik op in wil zetten.

De beweging die nu is ontstaan kan je gebruiken om de broodnodige cultuurveranderingen in gang te zetten. Om beleid, processen en structuren versneld te veranderen. En om aandacht te vragen voor het feit dat het tijd wordt om vrouwen op cruciale posities in de organisaties te benoemen.

Maar het belangrijkste wat er op dit moment van ons gevraagd wordt, is dat van vanuit liefde en solidariteit voor de vrouwen én mannen in ons leven, voor onze dochters én zonen, bewustwording gaan vergroten. Dat besef is er zó veel meer de laatste tijd.

Dus voor de sisters die hier met aandacht naartoe willen en die hier in wat voor zin dan ook mee bezig zijn, komt er iets moois aan. Op 8 maart – op de Dag van de Vrouw – organiseer ik in het Art’Otel Amsterdam, tegenover het Centraal Station, het event ‘Women Leading Change.’

Vanaf 15.30 uur sta ik daar samen met mijn prachtige team voor je klaar en organiseren we:

  • de Masterclass Women Leading Change die tussen 16.00 en 17.00 uur live en online wordt uitgezonden. Het is een interactief event, dus ik zou het superleuk vinden om meer vrouwen aan het woord te laten en ook ruimte te maken voor jullie input en ervaringen. Als je niet daaraan mee wilt doen of in beeld wilt, is dat geen issue, dan zorgen we daarvoor. Maar hoe waardevol is het om de dynamiek, kracht en waarde van onze vrouwencirkel te delen met de wereld?
  • een netwerk gathering a la Carla Clarissa waarin we samenkomen in onze sisterhood, met dit keer speciale aandacht welke impuls we willen geven aan de maatschappelijke beweging die nu gaande is;
  • een avond waarin het reconnecten met sisters centraal staat en je verwend wordt met persoonlijke begeleiding, heerlijke hapjes en drankjes – een glas lekkere witte wijn zal niet ontbreken.

 

Wil je erbij zijn? Je kunt een single ticket aanschaffen voor € 97,- en voor € 147,- een double ticket waarbij je een vriendin of collega uit je eigen netwerk mee kunt nemen voor wie dit event in wat voor zin dan ook een inspiratie kan vormen voor háár reis. We brengen hier alleen de kosten in rekening voor de organisatie ná de Masterclass, ervan uitgaande dat niet iedereen einde dag er al bij kan zijn.

Het is tijd, prachtige vrouwen. Allereerst om onszelf weer heerlijk te verwennen en te laten onderdompelen in de verbintenis die sisterhood zo vertrouwd is. Maar ook om onze impact te laten zien in een beweging die wij al langer ervaren en voelen.

Ik hoop je te zien op de 8ste!

‘I believe women are key in transforming the world we live in.’