Happinez Interview

Leiderschapscoach Carla Clarissa ontwikkelde de ‘Journey to Wholeness’, een reis voor vrouwelijke leiders die hen helpt hun vrouwelijke krachten te omarmen en in te zetten in hun leiderschap.

Happinez, nr 2- 2019

“Zet liefde in als kracht”: mijn interview in Happinez. Een persoonlijk verhaal over mijn eigen reis naar heelheid, wanneer ik zelf stopte met mij aan te passen, en waarom een gezonde, liefdevolle relatie met je lichaam zo belangrijk is voor authentiek leiderschap.

Wil je meer weten over hoe ik vrouwen hierin coach? Mijn leiderschapsprogramma ‘The Women’s Leadership Program” draait om deze reis naar heelheid. Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, heb je de kans om mee te doen aan wat het meest transformerende programma voor vrouwelijke leiders wordt genoemd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll To Top